Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La vetllada de boxa femenina “Guants roses” recapta 1.950 euros per a l’entitat Oncolliga Les instal·lacions del Club Boxa Rubí han acollit aquest dissabte una desena de combats entre dones coincidint amb la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La vetllada de boxa femenina “Guants roses” recapta 1.950 euros per a l’entitat Oncolliga

Les instal·lacions del Club Boxa Rubí han acollit aquest dissabte una desena de combats entre dones coincidint amb la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Durant la vetllada s’ha presentat el nou calendari solidari d’Oncolliga (foto: Localpres).
Durant la vetllada s’ha presentat el nou calendari solidari d’Oncolliga (foto: Localpres)

La vetllada de boxa femenina Guants roses, organitzada pel Club Boxa Rubí amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha recaptat aquest dissabte 1.950 euros per a l’entitat Oncolliga, que treballa donant suport a malalts de càncer i els seus familiars. Coincidint amb la recent commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que té lloc el 19 d’octubre, les instal·lacions del club rubinenc han acollit una desena de combats entre púgils vingudes d’arreu de l’estat.

La vetllada ha reunit al voltant de 350 persones que, a banda de contribuir a la causa amb l’adquisició de la seva entrada, també han tingut ocasió de comprar en primícia un calendari solidari editat per Oncolliga i il·lustrat amb fotografies de les boxejadores del club local.

La jornada esportiva ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, i d'una àmplia representació de l'equip de govern. La primera edil ha subratllat “la col·laboració entre diferents entitats locals a favor d’una causa solidària. Fa poc que Oncolliga té una delegació pròpia a la ciutat però està fent ja molta feina de suport als malalts i les seves famílies, cal felicitar-los”. De la seva banda, Yolanda Ferrer, membre de la junta de l’entitat, ha fet una gran valoració de la vetllada i especialment del treball conjunt amb el Club Boxa Rubí, ja que evidencia que Oncolliga està assolint el seu objectiu de donar-se a conèixer al conjunt de la ciutat.

Les persones interessades a adquirir el calendari solidari de l’entitat poden fer-ho a les instal·lacions del Club Boxa Rubí ─c. Sardana, número 22, nau 3─ i, properament, a diversos comerços de la ciutat, dels quals s’informarà a través de la pàgina de Facebook d’Oncolliga. Les persones interessades en la feina d’aquest col·lectiu s’hi poden posar en contacte mitjançant l’adreça de correu .

Imatges relacionades

Un dels combats (foto: Localpres)
Un dels combats (foto: Localpres)