Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Torre Bassas estrena el Punt Jove LGTBI per fer acompanyament en temes de diversitat sexual El servei s’ofereix en coordinació amb l’Associació ACORD i va dirigit a persones d’entre 12 i 30 anys https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-torre-bassas-estrena-el-punt-jove-lgtbi-per-fer-acompanyament-en-temes-de-diversitat-sexual/@@images/image/preview

La Torre Bassas estrena el Punt Jove LGTBI per fer acompanyament en temes de diversitat sexual

El servei s’ofereix en coordinació amb l’Associació ACORD i va dirigit a persones d’entre 12 i 30 anys
L’Espai Jove Torre Bassas estrena el Punt Jove LGTBI el primer dimarts de mes entre 16 i 18 h.
L’Espai Jove Torre Bassas estrena el Punt Jove LGTBI el primer dimarts de mes entre 16 i 18 h

La Torre Bassas estrena aquest dimarts el Punt Jove LGTBI, un servei d’informació i acompanyament dirigit a persones d’entre 12 i 30 anys en temes de diversitat sexual. Així, els nois i noies que vulguin assessorament o informació només hauran d’enviar un , o posar-se en contacte per facebook o twitter o trucar al telèfon 93 699 16 63 i demanar hora. L’horari d’atenció serà entre les 16 i les 18 h el primer dimarts de cada mes i els atendrà un professional de l’associació ACORD.

D’altra banda, en aquesta nova temporada es reforcen els serveis d’assessoria a l’Espai Torre Bassas. Així, a banda del Punt d’Informació Juvenil, els usuaris tindran a la seva disposició l’Assessoria del Voluntariat Jove, l’Assessoria d’Immigració i Mobilitat Internacional i l’Espai d’orientació i recerca de beques i ajuts per la continuïtat del estudis.

Xerrada a l’Ateneu: Famílies sense armaris. Com acollir la diversitat sexual i de gènere?

Amb la mateixa voluntat d’acompanyar els nois i noies LGTBI, el proper dijous 24 de novembre l’Ateneu durà a terme la xerrada "Famílies sense armaris. Com acollir la diversitat sexual i de gènere?", una activitat que ha estat coordinada amb el Servei de la Dona en el marc del 25N i que durà a terme l’Associació Candela.