Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La sisena edició del festival LOS40 Primavera Pop omple l’Escardívol Prop d’una trentena d’artistes han desfilat aquest dissabte per l’escenari rubinenc en un concert que s’ha allargat més de quatre hores https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La sisena edició del festival LOS40 Primavera Pop omple l’Escardívol

Prop d’una trentena d’artistes han desfilat aquest dissabte per l’escenari rubinenc en un concert que s’ha allargat més de quatre hores

L'Escardívol ple durant l'actuació de Miki Núñez (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
L'Escardívol ple durant l'actuació de Miki Núñez (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Al voltant de 25.000 persones han passat aquest dissabte per l’Escardívol ─18.000 hi han coincidit en els moments de màxima assistència─ amb motiu de LOS40 Primavera Pop, el macroconcert organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40 que, amb la d’enguany, suma ja sis edicions. Durant més de quatre hores, prop d’una trentena d’artistes de gran èxit comercial han interpretat els seus temes més populars davant d’un públic eminentment jove i familiar.

Lola Índigo, Chanel, Vicco, Sam Ryder, Abraham Mateo i Miki Núñez han estat alguns dels noms que han aixecat més expectació entre les persones assistents, que han aplaudit igualment totes i cadascuna de les interpretacions de la resta d’artistes: Beret, Emilia, Nil Moliner, Álvaro de Luna, Marc Seguí, Paula Cendejas, Leo Rizzi, Marlon, Ptazeta, Bombai, Polo Nández, Walls, Depol, Paula Koops, Edu Esteve, Julieta, Mark Eme, Scorpio, Siderland, Lau Gibert i Sexenni. Com és habitual, l’espectacle s’ha completat amb una prèvia a càrrec dels DJ de l’emissora LOS40, que s’han encarregat d’escalfar l’ambient mentre el públic acabava d’omplir l’Escardívol.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha celebrat aquesta nova edició del festival: “Un altre cop posem Rubí en el mapa musical, segurament amb el concert de pop nacional més gran del país. Agraïm a la Cadena SER la confiança i la possibilitat que ens dona d’oferir una cita com aquesta tan esperada”. Per a la primera edil, aquest és un acte que s’emmarca en “l’oci familiar, tot i que segurament siguin els joves qui més l’esperin”.

De la seva banda, el director de SER Catalunya, Jordi Finazzi Pallarés, ha refermat el vincle de LOS40 Primavera Pop amb Rubí: “Aquest és un espectacle que suma ja sis anys i on es congrega el millor talent. D’aquest concert n’hi ha només dos a Espanya i ho sap tothom que són a Madrid i a Rubí. Per a nosaltres és una relació fantàstica”.

El dispositiu de mobilitat habilitat per l’Ajuntament ha facilitat l’arribada i sortida de totes les persones que han assistit al festival. Enguany s’ha ampliat el servei de bus des de primera hora de la tarda i fins a la matinada, s’ha implementat el bus a demanda per a col·lectius vulnerables i també s’han incrementat el nombre de trens dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Per a les persones que han vingut en cotxe i altres vehicles privats motoritzats, s’han indicat les zones d’aparcament recomanades als accessos de la ciutat.

L’acte s’ha desenvolupat sense incidències destacades. La seguretat ha estat controlada per un nombrós equip de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, agents i voluntaris de Protecció Civil de Rubí i de poblacions veïnes, i personal privat de seguretat.

   

Imatges relacionades

L'alcaldessa i el director de SER Catalunya (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
L'alcaldessa i el director de SER Catalunya (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Lola Índigo (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Lola Índigo (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Sam Ryder (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Sam Ryder (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Chanel (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Chanel (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Abraham Mateo (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Abraham Mateo (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Marlon (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Marlon (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)