Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La primera fase dels Pressupostos Participatius 2022 finalitza amb 118 propostes Ara comença la fase de validació tècnica d’aquestes idees que s’allargarà fins a finals de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La primera fase dels Pressupostos Participatius 2022 finalitza amb 118 propostes

Ara comença la fase de validació tècnica d’aquestes idees que s’allargarà fins a finals de setembre

La primera fase dels Pressupostos Participatius 2022 finalitza amb 118 propostes.

La fase de presentació de propostes de la nova edició dels Pressupostos Participatius es va obrir a principis de juny i ha finalitzat aquest dissabte. Durant aquest període, s’han presentat 118 propostes a través de les diferents vies de participació.

 

Enguany, s’han implantat noves vies de participació amb l’objectiu que més persones prenguessin part del procés. D’aquesta manera, a banda de la participació a través de la plataforma Participa Rubí, s’han celebrat tallers, també s’han habilitat punts de participació itinerants i s’ha buscat la implicació dels diferents consells consultius de la ciutat.

A banda de les idees, també s’han rebut un totals de 94 adhesions, és a dir, persones que han mostrat el seu suport a alguna de les propostes ja presentades. Espai públic, mobilitat i urbanisme són els temes que més iniciatives han rebut amb 36, 20 i 7 respectivament.

Ara, comença la fase de validació tècnica de les propostes rebudes. Això significa que les iniciatives seran valorades per una comissió tècnica que n’avaluarà la viabilitat econòmica i tècnica. A més, es valorarà la possibilitat d’unificar projectes que tinguin similituds. Els impulsors i impulsores de propostes que no passin el filtre rebran l’explicació pertinent dels motius del rebuig.

El següent pas serà establi prioritats entre les diferents propostes que hagin estat acceptades. Aquesta fase estarà oberta a la participació ciutadania en línia i també de manera presencial.