Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local nomena tres nous caporals i incorpora sis nous agents El cos rubinenc s’enforteix amb nous comandaments i nous agents https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local nomena tres nous caporals i incorpora sis nous agents

El cos rubinenc s’enforteix amb nous comandaments i nous agents

L'alcaldessa ha rebut els membres de Policia Local aquest divendres (Foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
L'alcaldessa ha rebut els membres de Policia Local aquest divendres (Foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La Policia Local de Rubí disposa des d’aquest estiu de tres nous caporals i sis nous agents. La promoció interna de tres agents i la incorporació de sis nous membres, que han acabat la formació a l’Escola de Policia de Catalunya, permet al servei municipal fer un pas endavant.

Aquesta actualització dels comandaments permetrà millorar el funcionament intern del cos pel que fa la coordinació i supervisió, al mateix temps que els i les agents disposaran d’un millor suport a les seves tasques.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez,, ha donat la benvinguda als nous efectius aquest divendres en un acte a la sala de plens de l’Ajuntament. L’alcaldessa ha felicitat els nous policies i comandaments i els ha encoratjat a treballar pels veïns i veïnes: “Vull aprofitar per donar-vos la benvinguda però també us vull encoratjar a treballar amb ganes i il·lusió per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Rubí. Que, al cap i a la fi, és el que tots volem”.

Els sis agents han finalitzat la seva formació acadèmica i ara enceten un període de pràctiques a la policia local que s’allargarà un any. Després d’aquest període, entraran a formar part definitivament de la plantilla municipal.

Objectius de Desenvolupament sostenible