Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça del Doctor Guardiet acull aquest divendres la Festa sense fum Es tracta d’una jornada d’activitats organitzada per l’Ajuntament en el marc de la commemoració del Dia Mundial sense Tabac https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La plaça del Doctor Guardiet acull aquest divendres la Festa sense fum

Es tracta d’una jornada d’activitats organitzada per l’Ajuntament en el marc de la commemoració del Dia Mundial sense Tabac

Cartell promocional del Dia Mundial sense Tabac.
Cartell promocional del Dia Mundial sense Tabac

Un any més, Rubí se suma a la lluita contra el tabaquisme conscienciant la ciutadania sobre els efectes nocius d’aquest hàbit sobre la salut. Aquest divendres, la plaça del Doctor Guardiet serà l’escenari de la Festa sense Fum, una iniciativa de l’Ajuntament de Rubí que proposa un seguit d’activitats al voltant d’aquesta qüestió.

La cita tindrà lloc entre les 17 i les 20 h, i girarà al voltant de la informació i la sensibilització sobre els efectes que té el tabac en l’organisme, amb la protecció de la infància com a fil conductor. A banda d’un punt d’informació, els assistents podran trobar-hi propostes pensades per a tota la família, com ara un inflable i l’espectacle Neenaw! Neenaw!, que alerta de la repercussió del tabac. En paral·lel, els rubinencs tindran l’oportunitat de realitzar un dibuix col·lectiu  per un municipi lliure de fum.

Dia Mundial sense Tabac
El Dia Mundial sense Tabac és una iniciativa impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) amb la intenció de lluitar contra el tabaquisme i els seus efectes. Rubí s’ha sumat un any més a la iniciativa amb un seguit d’activitats que s’han celebrat durant aquesta setmana encaminades a combatre l’hàbit del tabaquisme i donar a conèixer els recursos municipals per deixar de fumar.