Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La piscina de Can Rosés obre aquest dissabte La piscina i la zona d’estiu de les instal·lacions del Club Natació Rubí (CNR) obren aquest dissabte amb mesures de seguretat sanitària https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La piscina de Can Rosés obre aquest dissabte

La piscina i la zona d’estiu de les instal·lacions del Club Natació Rubí (CNR) obren aquest dissabte amb mesures de seguretat sanitària

La piscina de Can Rosés obre amb totes les mesures de seguretat (Foto: CNR).
La piscina de Can Rosés obre amb totes les mesures de seguretat (Foto: CNR)

El Club Natació Rubí (CNR) obre al públic la piscina descoberta d’estiu per a socis, sòcies i la ciutadania en general. Serà aquest dissabte i ho fa amb mesures sanitàries encaminades a garantir la salut dels usuaris i usuàries.

L’aforament de les instal·lacions s’ha reduït, s’han fixat torns horaris i és necessari fer reserva prèvia amb l’objectiu de mantenir la distància social entre els i les banyistes. A més, és obligatori l’ús de la mascareta a les dependències interiors del club i a la zona a l’aire lliure quan no es pugui respectar la distància de seguretat.

La piscina obrirà en primer torn de les 10 h fins les 14.30 h i en segon torn de 15 h a 19.30 h. Els socis i sòcies poden gestionar les reserves a través de la web de l’entitat i de l’aplicació del club. La compra d’entrades puntuals s’ha de realitzar a través de la web de l’associació.

A la mateixa web, es pot consultar la normativa actualitzada i adaptada a la situació actual.