Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a Rubí és del 58,48% a les 18 h L’afluència a les urnes està 4,5 punts per sota de la registrada a les eleccions generals del 28 d’abril, quan es van assolir màxims històrics https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La participació a Rubí és del 58,48% a les 18 h

L’afluència a les urnes està 4,5 punts per sota de la registrada a les eleccions generals del 28 d’abril, quan es van assolir màxims històrics

Els electors i electores decideixen avui la composició del Congrés dels Diputats i el Senat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Els electors i electores decideixen avui la composició del Congrés dels Diputats i el Senat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

A les 18 h, un total de 32.193 rubinencs i rubinenques havien votat a les eleccions generals. Aquesta participació representa un 58,48% del cens, un percentatge que se situa més de 4 punts per sota del registrat als darrers comicis estatals del 28 d’abril, quan la participació va ser del 62,99% a la mateixa hora.

En aquesta jornada electoral, 55.053 veïns i veïnes estan cridats a escollir la composició del Congrés dels Diputats i del Senat. Les 85 meses electorals, situades a 25 col·legis de Rubí, s’han obert sense incidències a les 9 h.

El detall de participació per meses, seccions i districtes es pot consultar i descarregar a www.rubi.cat/eleccions. En aquest mateix apartat, a partir de les 20 h, es donaran a conèixer les dades definitives de participació i l’evolució de l’escrutini de vots.

També és possible seguir la jornada electoral a través de l’aplicació Rubí Eleccions, disponible per al sistema Android. Per motius tècnics, la versió per a iOS no està plenament operativa durant aquests comicis.