Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a la tercera edició del concurs “Rubí té talent” s’obrirà aquest dimecres La competició, organitzada per l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de l’estudi Essentia Beyond Music, es resoldrà en el marc de la Festa Major https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La participació a la tercera edició del concurs “Rubí té talent” s’obrirà aquest dimecres

La competició, organitzada per l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de l’estudi Essentia Beyond Music, es resoldrà en el marc de la Festa Major

Jemiii, guanyadora de l’última edició de “Rubí té talent”, rebent el premi de mans de l'alcaldessa (foto: Essentia Beyond Music).
Jemiii, guanyadora de l’última edició de “Rubí té talent”, rebent el premi de mans de l'alcaldessa (foto: Essentia Beyond Music)

L’Ajuntament, amb la col·laboració de l’estudi de gravació Essentia Beyond Music, impulsa la tercera edició del concurs Rubí té talent, amb l’objectiu de donar visibilitat als i a les cantants emergents del Vallès. Les persones interessades a participar-hi podran publicar les seves cançons a través de la xarxa social Instagram entre el 8 de maig i el 3 de juny. Les millors propostes es disputaran el premi en el marc d’una actuació en directe que tindrà lloc el divendres 28 de juny dins la Festa Major.

El concurs Rubí té talent està obert qualsevol persona a partir dels vuit anys, sense necessitat d’experiència prèvia. Per participar-hi, cal penjar un vídeo en format reel a Instagram cantant un cançó, incloent-hi l'etiqueta #rubitetalent i mencionant com a col·laborador el perfil @RubiTeTalent de la mateixa xarxa social.

L’equip d’Essentia Beyond Music seleccionarà les vint millors propostes d'entre totes les participacions i, el 7 de juny, les republicarà al perfil @RubiTeTalent per tal que la gent pugui atorgar “m’agrades” a les seves preferides.

El 23 de juny, s’anunciaran les deu interpretacions finalistes escollides pel jurat i una onzena seleccionada per la quantitat de “m’agrades” obtinguts durant la fase de votació popular. Els i les intèrprets tindran l’oportunitat de defensar les seves cançons en directe el divendres 28 de juny al Teatre Municipal La Sala, dins la Festa Major. Aquella mateixa nit s’anunciarà el guanyador o guanyadora triat pel jurat i, seguidament, el públic n’escollirà el seu favorit o favorita.

El premi del concurs Rubí té talent està valorat en més de 5.000 euros i consisteix en la gravació de dues cançons a l’estudi Essentia Beyond Music i la seva publicació a les diferents plataformes digitals, coaching musical professional i assessorament artístic, la gravació d’un videoclip, una sessió de fotos, una campanya de promoció en xarxes socials, i la preparació del material de premsa i el rider tècnic.

Pel que fa al premi del públic, està valorat en més de 1.000 euros i consisteix en una producció cover amb la base personalitzada a Essentia Beyond Music, la seva publicació a les diferents plataformes digitals i la gravació d’un videoclip a l’estudi.

En la seva anterior edició, el concurs Rubí té talent va tenir com a guanyadora la jove cantant rubinenca Jemiii, que va aconseguir el suport del jurat gràcies a la seva interpretació de Don’t you worry ‘bout a thing, un tema original d’Stevie Wonder versionat per Tori Kelly. Pel que fa al premi del públic, que s’atorgava per primer cop, va recaure en la també rubinenca Noelia, qui va cantar el tema Beautiful de Christina Aguilera.