Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nuu tanca la seva novena edició amb el lliurament del Premi Screen 2023 El veredicte del certamen es farà públic aquest dissabte a la plaça del Doctor Guardiet, on també tindrà lloc el concert de cloenda a càrrec de 8feetband https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Nuu tanca la seva novena edició amb el lliurament del Premi Screen 2023

El veredicte del certamen es farà públic aquest dissabte a la plaça del Doctor Guardiet, on també tindrà lloc el concert de cloenda a càrrec de 8feetband

El Premi Screen premiarà un cop més el millor treball de fotografia en format audiovisual (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El Premi Screen premiarà un cop més el millor treball de fotografia en format audiovisual (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Festival Internacional de Fotografia de Rubí La Nuu posarà el punt final a un mes de fotografia d’autor, de gran format i a peu de carrer aquest dissabte, 28 d’octubre. A la cloenda de la novena edició, que tindrà lloc a la plaça del Doctor Guardiet a les 20 h, es presentaran els deu treballs fotogràfics internacionals en format audiovisual finalistes de la Secció Screen i es lliurarà el premi, dotat amb 1.000 €. Enguany el jurat ha estat format per la curadora Natasha Christia, la fotògrafa i editora Emilie Hallard, i el cantant de Vetusta Morla, Pucho.

Els autors i autores finalistes d’aquesta edició són: Rafael Arocha, Jean-François Flamey, George Ramos, Irene Zottola, José Ramon Blas, Lucía Morón, Miriam Bautista, Maria Blázquez, Federico Estol i Celine Croze.

La cloenda de La Nuu es completarà amb el concert de 8feetband, a les 21 h. Aquesta banda defuig la llum dels escenaris per posar els peus a terra i tocar entre el públic, a les places i als carrers, un ampli repertori per a totes les edats.

 

Última visita guiada

Aquest dissabte a les 11.30 h, hi ha prevista l’última visita guiada a les exposicions que conformen la proposta d’aquesta edició, a càrrec del director, Carles Mercader, i del director artístic, David Molina, i amb sortida a l’Antiga Estació de Rubí.

Organitzat per l’associació cultural Ull x Ull amb el suport de l’Ajuntament de Rubí i la Generalitat de Catalunya, el Festival de Fotografia La Nuu ha crescut en programació i ha acostat l’obra de quinze fotògrafs i fotògrafes, arribats d’Alemanya, el Marroc, el Líban, Itàlia, Països Baixos, Bèlgica o el Japó. Les activitats que han format part de la programació del certamen han tingut la plaça del Celler de Rubí com a epicentre.