Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La línia R8 de Rodalies de Catalunya recupera el servei ferroviari entre Rubí i Castellbisbal a partir del 20 d’agost Entre Martorell i Castellbisbal, els viatgers disposen de trens de la línia R4 i d’un servei complementari de transport per carretera https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La línia R8 de Rodalies de Catalunya recupera el servei ferroviari entre Rubí i Castellbisbal a partir del 20 d’agost

Entre Martorell i Castellbisbal, els viatgers disposen de trens de la línia R4 i d’un servei complementari de transport per carretera

Plànol de les modificacions de la línia (foto: Rodalies de Catalunya).
Plànol de les modificacions de la línia (foto: Rodalies de Catalunya)

Les obres que Adif està executant relacionades amb el desenvolupament del Corredor Mediterrani continuen avançant. Per aquest motiu, Rodalies de Catalunya recupera el servei ferroviari entre Rubí i Castellbisbal a la línia R8.

A partir d’aquest dissabte, 20 d’agost, les persones usuàries de la línia R8 amb destinació Martorell i que finalitzaven a Rubí recuperaran el seu recorregut fins a Castellbisbal. En canvi, per a realitzar el trajecte entre Castellbisbal i Martorell, els viatgers disposaran del servei de trens de la línia R4 i d’un servei complementari de transport per carretera.

 

R8 Martorell – Granollers Centre

 • Martorell – Castellbisbal: servei amb trens de la línia R4 i un servei complementari per carretera.
 • Castellbisbal – Granollers Centre: desplaçament en tren.

Cal tenir en compte que el temps de desplaçament en els serveis afectats per transbordaments serà superior a l’habitual.

 

Modificacions a la línia R4

Amb motiu de l'avanç d'aquesta nova fase en les obres del Corredor Mediterrani, exclusivament aquest cap de setmana, els següents trens de la línia R4 tindran les següent afectacions:

 • Divendres 19 d’agost
  • Terrassa 23.03 h – Martorell 00.26 h finalitza a Castellbisbal
 • Dissabte 20 i diumenge 21 d’agost
  • Martorell 4.45 h – Manresa 6.55 h inicia a Castellbisbal
  • Martorell 5.55 h – Manresa 7.55 h retarda la seva sortida 5 minuts
  • Terrassa 22.33 h – Martorell 23.56 h finalitza a Castellbisbal

S'ha previst un transport alternatiu per carretera entre Castellbisbal i Martorell per als trens afectats.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunica a través de megafonia a les estacions i a l’interior dels trens, així com a les pantalles i teleindicadors. Les persones usuàries poden consultar tota la informació i els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.catwww.renfe.com, al telèfon d’informació 900 41 00 41, a l’App Rodalies de Catalunya, així com a les xarxes socials (@rodalies i @renfe).

Objectius de Desenvolupament sostenible