Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jornada electoral arrenca amb normalitat a Rubí 56.905 rubinencs i rubinenques amb dret a vot estan avui convocats a les urnes per escollir els seus representants al Parlament de Catalunya https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La jornada electoral arrenca amb normalitat a Rubí

56.905 rubinencs i rubinenques amb dret a vot estan avui convocats a les urnes per escollir els seus representants al Parlament de Catalunya

Les 90 meses electorals de Rubí s’han constituït amb normalitat  (foto. Ajuntament de Rubí).
Les 90 meses electorals de Rubí s’han constituït amb normalitat (foto. Ajuntament de Rubí)

Les 90 meses electorals de Rubí s’han constituït amb normalitat i els 24 col·legis electorals de la ciutat han obert sense incidències remarcables a les 9 h. 56.905 rubinencs i rubinenques amb dret a vot estan avui convocats a les urnes fins a les 20 h per escollir els seus representants al Parlament de Catalunya.

El desenvolupament de la jornada electoral es podrà seguir a través de la web municipal on es donaran a conèixer les dades dels dos avanços de participació (13 h i 18 h). Un cop tancats els col·legis electorals, a les 20 h, també es podrà consultar la dada total de participació de la jornada.

Les xarxes socials de l’Ajuntament també informaran dels avanços de participació i del resultat final, així com també de possibles incidències que puguin ocórrer durant la jornada.

On em toca votar?

La web de l’Ajuntament ofereix la possibilitat de consultar en línia la mesa i col·legi electoral assignats als ciutadans i ciutadanes amb dret a vot. Es tracta d’una eina on la persona usuària pot consultar on ha de anar a votar introduint el número del Document Nacional d’Identitat (DNI) i l’any de naixement. També hi ha la possibilitat obtenir l’itinerari per arribar-hi, clicant a l’enllaç vinculat a la informació relativa al col·legi electoral que redirigeix al desplegable de l’aplicació Google Maps.