Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les agents pel civisme promouran l’ús responsable del Parc de Ca n’Oriol Les agents s’instal·laran en una carpa informativa durant cinc dissabtes i faran sensibilització sobre la recollida de residus, el bon ús dels elements de joc, el respecte a la natura i tinença responsable d’animals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les agents pel civisme promouran l’ús responsable del Parc de Ca n’Oriol

Les agents s’instal·laran en una carpa informativa durant cinc dissabtes i faran sensibilització sobre la recollida de residus, el bon ús dels elements de joc, el respecte a la natura i tinença responsable d’animals

La carpa en una imatge d’arxiu  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La carpa en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Dues agents pel civisme atendran la ciutadania aquest dissabte en una carpa informativa al Parc de Ca n’Oriol (17.30 a 20.30 h). L’objectiu és promoure les actituds cíviques entre els veïns i veïnes sobre diferents activitats que es desenvolupen en aquest espai verd: recollida de residus de la zona de pícnic, bon ús dels elements de joc, respecte a la natura i tinença responsable d’animals de companyia. A més, les dues agents informaran de la seva tasca, difondran la normativa i atendran propostes i suggeriments.

Les agents tindran presència al Parc durant cinc dissabtes: 26 de juny (17.30 a 20.30 h), 10 de juliol (10.30 h a 13.30 h), 24 de juliol (17.30 a 20.30 h), 11 de setembre (10.30 h a 13.30 h) i 25 de setembre (17.30 a 20.30 h).

Les agents pel civisme realitzen tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques per tal de fomentar accions de bona convivència i, a la vegada, traslladen la importància de mostrar una actitud de respecte envers els béns públics i privats de la ciutat, així com la seva correcta utilització. Tenen presència i actuen a les diferents zones de Rubí, des de les més cèntriques fins a les urbanitzacions. Totes les seves funcions van encaminades a ajudar la ciutadania en l’exercici dels seus drets i deures respecte a les normes de civisme vigents.