Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cursa solidària del Col·legi Balmes recull més de 5.000 euros La 5a edició de la iniciativa, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha reunit aquest diumenge prop de 500 participants en una nova acció en favor de l’Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La cursa solidària del Col·legi Balmes recull més de 5.000 euros

La 5a edició de la iniciativa, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha reunit aquest diumenge prop de 500 participants en una nova acció en favor de l’Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu

L’activitat ha tingut lloc a les pistes d’atletisme de Can Rosés (foto:  Ajuntament - Localpres).
L’activitat ha tingut lloc a les pistes d’atletisme de Can Rosés (foto: Ajuntament - Localpres)

La 5a cursa solidària Camina, corre i balla contra el càncer infantil organitzada pel Col·legi Balmes i l’Associació de Mares i Pares (AMPA) del centre ha tingut lloc aquest diumenge i ha aplegat prop de 500 participants, entre la cursa d’infants, la d’adults i la sessió de zumba. La jornada, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, també ha ofert un dinar popular on s’han repartit més de 250 racions.

La iniciativa ha recollit fons, novament, per a l’Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu. A falta de tancar totes les aportacions de patrocinadors, l’AMPA ha recollit més dels 5.000 euros que va assolir en l’edició anterior. Enguany, s’ha incorporat a la programació la possibilitat de realitzar la cursa caminant i una fideuada per dinar.

El president de l’entitat, César Obea, ha celebrat aquesta fita tot i els temors de pluja: “La previsió deia que faria mal temps però, tot i això, ho vam poder celebrar i, al final, hi va participar més gent de la que prevèiem. Estem molt satisfets”. L’organització encara no ha fet pública la xifra definitiva, ja que encara queda obert el dorsal solidari per a persones que han fet donacions però que no han participat a la cursa.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha assistit a la cita i l’ha valorat amb les següents paraules: “Activitats com aquesta demostren els valors de la ciutadania rubinenca. Som una ciutat que s’implica i treballa per les causes que valen la pena i aquesta cursa solidària n’és un gran exemple”.