Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La col·laboració ciutadana permet a la Policia Local detenir quatre persones aquesta setmana Trucades ciutadanes han permès la ràpida resposta del cos policial, que ha detingut els presumptes responsables d’un robatori i una persona que amenaçava vianants amb una arma blanca https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La col·laboració ciutadana permet a la Policia Local detenir quatre persones aquesta setmana

Trucades ciutadanes han permès la ràpida resposta del cos policial, que ha detingut els presumptes responsables d’un robatori i una persona que amenaçava vianants amb una arma blanca

Trucades al 112 han facilitat la tasca policial (Foto: Ajuntament/Localpres).
Trucades al 112 han facilitat la tasca policial (Foto: Ajuntament/Localpres)

La Policia Local de Rubí ha detingut aquest dimarts a la tarda els tres presumptes autors d’un robatori amb força en un habitatge de Can Vallhonrat. Poc abans de les 17 h de dimarts, el cos policial ha rebut una trucada informant dels fets i de la descripció dels autors. Personades unitats policials al lloc, han iniciat la recerca que ha permès localitzar les tres persones i detenir-les. També s'han recuperat els objectes sostrets.

Una vegada més, la col·laboració ciutadana ha permès una resposta ràpida dels cossos policials que ha desembocat en la detenció dels pressumptes autors d’un fet delictiu.

D’altra banda, aquest dimecres a les 18.50 h, la Policia Local ha rebut una trucada ciutadana que ha informat de la presència d’un home a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que amenaçava les persones presents amb una arma blanca. Mentre les unitats policials s’han adreçat al lloc, altres trucades ciutadanes han permès seguir l’itinerari d’aquesta persona i n'han facilitat la seva descripció. Finalment, una patrulla del cos municipal ha localitzat l’individu a la plaça de la Nova Estació. L’home alçava un matxet de grans dimensions i amenaçava les persones amb qui es creuava.

En detectar els agents, l’home s’ha desplaçat cap a l’avinguda de Can Cabanyes repetint les amenaces i esgrimint el matxet. Aleshores, ha estat interceptat per altres agents locals que formaven part del dispositiu engegat. Aquests han aconseguit que deposés la seva actitud i que llencés l'arma a terra (un matxet de 67 centímetres de longitud), moment en què s’ha procedit a la seva immobilització i detenció sense que resultés ferit ni ell ni cap dels policies locals que han intervingut en l’acció. 

La persona detinguda podria patir algun tipus de malaltia mental. S’està investigant quina motivació podria haver-hi darrere la seva conducta.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Imatges relacionades

Ganivet utilitzat pel detingut (Foto: Policia Local)
Ganivet utilitzat pel detingut (Foto: Policia Local)