Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania rubinenca omple la plaça de l’Ajuntament per donar la benvinguda al Nadal L’encesa de l’enllumenat, a càrrec de l’alcaldessa i el Consell de la Infància, ha anat precedida de l’espectacle “Tu també pots ser Melquíades”, que es podrà veure en diferents sessions durant les festes nadalenques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La ciutadania rubinenca omple la plaça de l’Ajuntament per donar la benvinguda al Nadal

L’encesa de l’enllumenat, a càrrec de l’alcaldessa i el Consell de la Infància, ha anat precedida de l’espectacle “Tu també pots ser Melquíades”, que es podrà veure en diferents sessions durant les festes nadalenques

Moment de l'encesa, a càrrec de l'alcaldessa i del Consell de la Infància (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Moment de l'encesa, a càrrec de l'alcaldessa i del Consell de la Infància (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’encesa de l’enllumenat ha obert, aquest divendres, la programació d’activitats dissenyada per l’Ajuntament, les entitats locals i el teixit comercial amb motiu de les festes nadalenques. Sota el lema Fem possible la màgia del Nadal, Rubí convida la ciutadania, i especialment els nens i nenes, a sentir-se partícips de la il·lusió d’aquestes dates.

Els llums s’han activat des de la plaça de Pere Aguilera, davant de centenars de persones que no s’han volgut perdre aquest moment especial de les festes. L’espectacle Tu també pots ser Melquíades ha transformat la façana de l’Ajuntament en l’escenari d’una història màgica en què un infant de Rubí és cridat pel Mag Rubisenc a convertir-se en part de l’equip de Melquíades de la ciutat, nens i nenes amb un intens esperit nadalenc que els permet atraure amb força la màgia del Nadal.

A continuació, s’ha iniciat el compte enrere per a l’encesa de l’enllumenat, a càrrec de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i d’una representació del Consell de la Infància de Rubí. Juntament amb el gran arbre que presideix la plaça de Pere Aguilera s’han il·luminat la resta d’elements decoratius de la ciutat: les instal·lacions aèries dels carrers, l’estrella de la plaça de Catalunya, els llums del Casino, la bola de la plaça del Doctor Guardiet, l’arc amb photocall de la plaça de l’Onze de Setembre i tots els conjunts d’hexàgons i estrelles distribuïts pels barris. Amb tota la ciutat ja il·luminada, ha fet aparició el Tió Gegant, que ha encapçalat una petita cercavila fins a la plaça de Catalunya.

L’alcaldessa ha manifestat que la programació festiva que arrenca aquest divendres busca incrementar, encara més, la il·lusió que caracteritza aquestes dates: “Inspirats per la figura del Melquíades, hem ideat noves activitats que esperem que engresquin el públic més familiar, com són l’espectacle diari de llum i música a la plaça de l’Ajuntament o la Fàbrica dels Melquíades, que obrirà al Celler i ens convidarà a formar part d’aquest gran equip de Melquíades que fa possible la màgia del Nadal. A més, hem ampliat el Campament Màgic, que és una de les propostes més esperades en els dies previs a l’arribada dels Reis”. La primera edil ha afegit: “Serà un Nadal sorprenent en molts sentits on tampoc faltaran totes les tradicions d’aquestes dates gràcies a la implicació de les entitats i el comerç locals”.

L’espectacle Tu també pots ser Melquíades que s’ha pogut veure aquest divendres es representarà en diverses sessions fins al 30 de desembre, alternat amb altres formats lumínics i musicals. Aquesta i altres activitats ja es poden consultar al web de Nadal i a l’app Rubí Ciutat.

Imatges relacionades

Tu també pots ser Melquíades
Tu també pots ser Melquíades
L'Ajuntament s'ha convertit en escenari teatral
L'Ajuntament s'ha convertit en escenari teatral
Llum, teatre, dansa i música
Llum, teatre, dansa i música
Els fanalets són indispensables per als Melquíades
Els fanalets són indispensables per als Melquíades
Un moment de l'espectacle des del balcó
Un moment de l'espectacle des del balcó
L'alcaldessa i el Consell de la Infància han premut el botó que encén l'enllumenat
L'alcaldessa i el Consell de la Infància han premut el botó que encén l'enllumenat