Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania ja pot adquirir els vals descompte de la campanya ‘Rubí s’ho val’ d’aquest Nadal En aquesta tercera edició de la proposta, s’han emès 17.021 vals de 10 euros, que la ciutadania pot comprar per la meitat del seu valor i bescanviar als comerços adherits fins al 5 de gener https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La ciutadania ja pot adquirir els vals descompte de la campanya ‘Rubí s’ho val’ d’aquest Nadal

En aquesta tercera edició de la proposta, s’han emès 17.021 vals de 10 euros, que la ciutadania pot comprar per la meitat del seu valor i bescanviar als comerços adherits fins al 5 de gener

La ciutadania ja pot adquirir els vals descompte de la campanya ‘Rubí s’ho val’ d’aquest Nadal.

L’Ajuntament de Rubí torna a posar en marxa la campanya de vals descompte ‘Rubí s’ho val’, coincidint amb les festes de Nadal. La tercera edició de la proposta emet 17.021 vals de 10 euros, que la ciutadania pot comprar per la meitat del seu valor, 5 euros. La plataforma Rubí s’ho val per adquirir els vals descompte es posa en marxa aquest divendres 3 de desembre. Els descomptes es podran adquirir i fer servir als comerços adherits fins al 5 de gener, o fins a exhaurir existències. Cada persona en pot comprar com a màxim tres. “Aquesta campanya arriba avalada per l’èxit de les dues edicions anteriors: en tots dos casos la ciutadania ha esgotat tots els vals emesos per fer-los servir al seu comerç de confiança i això ens ha permès donar suport al comerç de la ciutat i donar un cop de mà a les famílies en una època de moltes despeses”, diu l’alcaldessa, Ana Maria Martínez Martínez.

La tercera edició de Rubí s’ho val iniciativa garanteix una injecció de gairebé 170.210 euros al teixit comercial de Rubí, la meitat dels quals se subvencionen des de l’Ajuntament de Rubí amb 85.105 euros. “Si ho sumem a les dues anteriors campanyes, hem impulsat una injecció de 571.210 euros al comerç local, la meitat a càrrec del consistori”, explica el regidor de Comerç, Moisés Rodríguez Cantón.

Com a novetat, enguany es prescindeix dels vals de 5 euros i la plataforma de compra dels vals permetrà pagar amb Bizum. Rubí s’ho val compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Terrassa.