Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania està convidada a aprendre a reparar aparells elèctrics i electrònics en una nova sessió de "Dimecres Manetes" Es tracta d’un servei gratuït gràcies al qual la ciutadania pot allargar la vida útil de diferents objectes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La ciutadania està convidada a aprendre a reparar aparells elèctrics i electrònics en una nova sessió de "Dimecres Manetes"

Es tracta d’un servei gratuït gràcies al qual la ciutadania pot allargar la vida útil de diferents objectes

L’activitat es duu a terme cada quart dimecres de mes a l’Ateneu Municipal, de 18 a 21 h (foto: Ajuntament).
L’activitat es duu a terme cada quart dimecres de mes a l’Ateneu Municipal, de 18 a 21 h (foto: Ajuntament)

Aquest dimecres, els rubinencs i les rubinenques tornen a tenir l’oportunitat d’aprendre a reparar ells mateixos petits electrodomèstics i aparells elèctrics i electrònics en el marc d’una nova sessió de l’activitat Dimecres Manetes. Amb aquesta proposta, el Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament de Rubí pretén allargar la vida dels objectes i, conseqüentment, reduir el volum de residus generats.

Cada quart dimecres de mes, de 18 a 21 h, aquelles persones interessades a ensenyar o aprendre a fer diferents reparacions es poden reunir a l’Ateneu Municipal per compartir el seus coneixements i habilitats i portar-los a la pràctica entre tots els assistents. Es tracta de deixar de banda la cultura de l’usar i llençar, fent-ho des del coneixement compartit, i de retruc estalviar diners i contribuir a la millora del medi ambient.

En aquestes sessions gratuïtes, que compten amb l’assessorament d’un expert, la ciutadania té a la seva disposició les eines necessàries per poder fer la reparació de cada objecte. Per a participar-hi no és necessari realitzar inscripció prèvia a l’activitat. 

Els Dimecres Manetes faran una aturada a l’agost i es reprendran al setembre.