Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Caminada Nocturna torna i s’adapta a les condicions sanitàries La cita, organitzada per Rubí d’Arrel i el Centre Excursionista de Rubí (CER) amb la col•laboració de l’Ajuntament, se celebrarà el 2 d’octubre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Caminada Nocturna torna i s’adapta a les condicions sanitàries

La cita, organitzada per Rubí d’Arrel i el Centre Excursionista de Rubí (CER) amb la col•laboració de l’Ajuntament, se celebrarà el 2 d’octubre

Un moment de la presentació (foto: Ajuntament de Rubí).
Un moment de la presentació (foto: Ajuntament de Rubí)

La 14a edició de la Caminada Nocturna tindrà lloc enguany després que la pandèmia impedís la seva celebració l’any passat. La iniciativa està organitzada pel Centre Excursionista de Rubí (CER) i l’entitat Rubí d’Arrel i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Aquesta edició s’ha adapta a la situació sanitària. Ho fa reduint la participació a 500 persones i eliminant les aturades als punts d’interès així com el sopar i concert posteriors. A més, la sortida serà esglaonada entre les 19.30 h i les 20.30 h.

El regidor d’Esports, Juan López Núñez, ha destacat la tasca de les dues entitats: “estem molt agraïts pel treball que fan per a la ciutat. Per a nosaltres és un orgull que aportin activitats a la ciutat després de l’època que hem passat”.

La proposta ofereix dos recorreguts, un de 12 quilòmetres i un altre de vuit que, sortint i arribant a les pistes de petanca de Cova Solera, recorreran les masies de Can Calopa, Can Pi de Vilaroc, Can Serrafossà i Can Balasc. La reserva de plaça es podrà fer a partir d’aquest dissabte 18 de setembre al web del CER.