Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler organitza la 5a Fira de revistes Els usuaris es podran emportar gratuïtament gairebé 750 exemplars de diferents temàtiques que l’equipament ha donat de baixa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler organitza la 5a Fira de revistes

Els usuaris es podran emportar gratuïtament gairebé 750 exemplars de diferents temàtiques que l’equipament ha donat de baixa

Les revistes es podran trobar al Punt d’intercanvi del vestíbul.
Les revistes es podran trobar al Punt d’intercanvi del vestíbul

Durant aquest mes de maig, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler posa a disposició del seus usuaris, de forma gratuïta, prop de 750 publicacions periòdiques en el marc de la 5a Fira de revistes de l’equipament. Es tracta de capçaleres de diferents temàtiques que s’han donat de baixa perquè no tenen interès fora de la seva data de sortida o perquè la biblioteca no té prou espai per conservar-les.

Al voltant d’un centenar d’aquestes revistes s’exposaran al Punt d’intercanvi situat al vestíbul de l’edifici entre les 8 i les 21 h, durant l’horari d’obertura de l’edifici. A mesura que es vagin buidant les prestatgeries, els responsables de la biblioteca aniran afegint-hi noves revistes fins a exhaurir tots els títols disponibles.

Entre les publicacions que es podran emportar els usuaris, hi ha revistes estrangeres, per a públic infantil o femenines, així com de temàtiques especialitzades, com ara manualitats, disseny, comunicació, fotografia o esports, entre d’altres.

La fira s’allargarà durant tot el mes de maig o fins que s’exhaureixin les revistes.