Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Mestre Martí Tauler està acreditada com a punt d’informació turística del Vallès Occidental El Consell Comarcal ha creat una xarxa d’entitats públiques i privades que orienten la ciutadania i els visitants a nivell turístic https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Mestre Martí Tauler està acreditada com a punt d’informació turística del Vallès Occidental

El Consell Comarcal ha creat una xarxa d’entitats públiques i privades que orienten la ciutadania i els visitants a nivell turístic

Rubí, com tota la comarca, disposa de molts indrets interessants per visitar (foto: Ajuntament de Rubí).
Rubí, com tota la comarca, disposa de molts indrets interessants per visitar (foto: Ajuntament de Rubí)

Amb la finalitat d’acompanyar les persones que visiten el Vallès Occidental i de complementar la seva experiència al territori, el Consell Comarcal ha treballat amb entitats públiques i privades per crear una xarxa de Punts d’Informació Turística a la zona del Vallès Occidental. Un total de 22 establiments estan acreditats per desenvolupar aquesta tasca ─entre ells, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler de la ciutat─ i aquest estiu estan col·laborant en la difusió de les propostes per redescobrir el Vallès Occidental.

Des de fa uns anys, aquest programa gestionat al territori pel Consell Comarcal facilita als establiments participants les eines necessàries per informar, orientar i acompanyar les persones visitants durant la seva estada a la comarca. La finalitat d’aquesta iniciativa és ajudar a millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix i donar reconeixement formal a la labor d’assessorament al visitant que molts dels establiments participants ja porten a terme. La tasca realitzada pels establiments integrants a la xarxa permet oferir una experiència de qualitat al visitant que ve a gaudir de les propostes de turisme de proximitat al territori.

Pensant en aquest estiu i en els canvis d’hàbits turístics provocats per la Covid-19, des del Consell Comarcal s’ha treballat de manera exhaustiva en la difusió de propostes per a descobrir l’entorn natural, el patrimoni i la gastronomia del Vallès Occidental.