Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca lliura els premis del 29è Concurs de Punts de Llibre La iniciativa, que enguany commemorava el centenari de l’Esbart Dansaire de Rubí, ha registrat 1.182 participants https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca lliura els premis del 29è Concurs de Punts de Llibre

La iniciativa, que enguany commemorava el centenari de l’Esbart Dansaire de Rubí, ha registrat 1.182 participants

Dansaires de l’Esbart, actuant davant els punts de llibre finalistes (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Dansaires de l’Esbart, actuant davant els punts de llibre finalistes (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha donat conèixer aquest dilluns els noms de les guanyadores del 29è Concurs de Punts de Llibre, adreçat a infants i joves de 5 a 16 anys. Enguany, la iniciativa commemorava el centenari de l’Esbart Dansaire de Rubí.

El concurs ha registrat la participació de 1.182 punts corresponents a diferents categories d’edat: de 5 a 7 anys (categoria A), de 8 a 9 anys (categoria B), de 10 a 13 anys (categoria C) i de 14 a 16 anys (categoria D). A la categoria A, la guanyadora ha estat Sarah Álvarez Gragera (7 anys); a la categoria B, el premi se l’ha endut Victoria Melnychuk (9 anys); a la categoria C, s’ha imposat Sharbat Aroa Viscarra Romero (11 anys); i a la categoria D, ha guanyat Mila Molist Canadell (14 anys).

Els premis s’han lliurat en un acte molt concorregut a l’auditori de la Biblioteca. D’acord amb la temàtica del concurs, la trobada ha comptat amb la participació de l’Esbart Dansaire de Rubí, que hi ha ofert una petita actuació.

Tots els punts presentats estaran exposats del 23 de juny al 15 de setembre a la Sala Infantil de la Biblioteca perquè tothom els pugui veure. A més, els guanyadors s’ha imprès per repartir-los durant tot l’any a les persones usuàries del servei de préstec de l’equipament cultural.

Objectius de Desenvolupament sostenible