Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 9a Biennal Internacional de Paisatge reconeix el Parc de la Serreta El Parc de la Serreta és un dels equipaments seleccionats pel jurat de la 9a Biennal Internacional del Paisatge i formarà part del catàleg de la cita que recull les millors propostes construïdes arreu del món https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La 9a Biennal Internacional de Paisatge reconeix el Parc de la Serreta

El Parc de la Serreta és un dels equipaments seleccionats pel jurat de la 9a Biennal Internacional del Paisatge i formarà part del catàleg de la cita que recull les millors propostes construïdes arreu del món

El parc dóna servei als rubinencs des del març.
El parc dóna servei als rubinencs des del març

La Biennal Internacional del Paisatge tindrà lloc a finals de mes a Barcelona. Es tracta d’una cita impulsada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La trobada té per objectiu debatre i analitzar l’arquitectura paisatgística a través de diferents activitats. Una d’elles és el Premi Rosa Barba que reconeix els treballs més destacats. "Estem molt orgullosos. Érem conscients que el Parc de la Serreta és un espai singular i aquest reconeixement ens ho certifica. La ciutat està canviant. El govern dedica tots els seus esforços a millorar-la i això s'està notant", diu la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas.

En aquesta edició, el Parc de la Serreta, inaugurat al març, ha estat una de les obres seleccionades pel jurat, figurarà al catàleg que edita el certamen i formarà part de l'exposició del Premi Rosa Barba patrocinat per Fundació Banc de Sabadell. A més, ja està inclosa a la web de la Biennal.

Les obres presentades a concurs són intervencions dutes a terme entre el 2011 i el 2016 arreu del món.

Característiques del parc
El nou parc de La Serreta té unes característiques que el fan únic a la ciutat: a banda de ser un dels més grans de Rubí, és el primer en incorporar de manera integral un disseny amb multitud de jocs i activitats inclusives.El parc s’estructura en tres àmbits que acullen diferents activitats i que es corresponen amb les zones de més fàcil accés i de topografia menys accidentada. El primer àmbit, a la cota superior i davant l'Institut La Serreta, és un espai destinat als jocs infantils per a nens de 2 a 12 anys. El segon gran espai, amb accés des del carrer de Carrasco i Formiguera, disposa d’un equipament esportiu, zones d’estada, jocs per a nens i un rocòdrom. Per últim, el tercer àmbit està destinat a l’esbarjo de gossos.