Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 5a Nit Oberta celebrarà aquest divendres l’ampliació de l’illa de vianants Més d’un centenar de botigues i locals de restauració obriran fins la mitjanit en el primer cap de setmana de rebaixes després de la Festa Major https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La 5a Nit Oberta celebrarà aquest divendres l’ampliació de l’illa de vianants

Més d’un centenar de botigues i locals de restauració obriran fins la mitjanit en el primer cap de setmana de rebaixes després de la Festa Major

Les botigues obriran divendres fins la mitjanit (foto: Localpres).
Les botigues obriran divendres fins la mitjanit (foto: Localpres)

La cinquena edició de la Nit Oberta del Comerç Local tindrà lloc aquest divendres 7 de juliol coincidint amb el primer cap de setmana d’ampliació de l’illa de vianants i de rebaixes, un cop passada la Festa Major. 111 establiments, 84 botigues i 27 bars i restaurants, tindran obert fins a la mitjanit i oferiran promocions i descomptes que van del 10 al 50%. La Nit Oberta arrencarà a les 20 h amb tres espectacles itinerants que es podran seguir a tota l’illa de vianants: la companyia rubinenca La Tal mostrarà els seus “Flexus”, uns estranys animals-enginys que ballen per al públic i hi juguen; la banda Always Drinking Marching Band, formada per músics, actors, tècnics i poetes de bar, portarà el funk als carrers de l’illa i la companyia Todozancos mostrarà “Esfera Lunar” un espectacle de xanquers blancs que desafien la gravetat amb coreografies d’acrobàcies i equilibris on es fusionen les tècniques del teatre i el circ, la improvisació del teatre de carrer i la manipulació d’objectes.

Tornem a fer la Nit Oberta a l’estiu per dos motius: per començar a gaudir de l’ampliació de l’illa de vianants que posem en marxa i per donar suport als comerciants que han començat les rebaixes d’estiu durant la Festa Major”, explica el regidor de comerç Rafael Güeto.

Per celebrar l’ampliació de l’illa de vianants, s’incorpora a les propostes de dinamització comercial una festa infantil al carrer Maximí Fornés. Sota el nom de “Recuperem el carrer”, els nens i nenes hi trobaran un espai de jocs interactius de fusta pensat especialment per als més petits.

La Nit Oberta és una proposta organitzada per la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de Comerç Rubí, l’entitat que representa els comerciants locals que, a més d’oferir promocions i descomptes especials, repartirà premis entre els compradors de divendres. Amb el tiquet de qualsevol compra realitzada durant la Nit Oberta es podrà participar en el sorteig de 6 targetes de Rubí Comerç – Ciutat: 1 carregada amb 100 € i 5 amb 25 €. Per participar al sorteig, cal escriure el nom i les dades de contacte al tiquet de compra i dipositar-lo a l’urna del Punt d’Informació de la Nit Oberta que serà a Pere Esmendia. El sorteig es farà en aquest punt a les 00.15 h.