Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OAC del Centre s’ampliarà a dues plantes de l’edifici del carrer de Narcís Menard L’ampliació implicarà fer-hi obres durant el mes d’agost i mentre duri la reforma s’accedirà al servei per la porta lateral https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OAC del Centre s’ampliarà a dues plantes de l’edifici del carrer de Narcís Menard

L’ampliació implicarà fer-hi obres durant el mes d’agost i mentre duri la reforma s’accedirà al servei per la porta lateral

Mentre durin les obres, l’accés a l'OAC serà per la porta lateral.
Mentre durin les obres, l’accés a l'OAC serà per la porta lateral

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre ocuparà després de l’estiu dues plantes de l’edifici del carrer de Narcís Menard. L’ampliació de l’espai permetrà millorar l’atenció a la ciutadania i les condicions de treball del personal. Durant l’agost, l’oficina estarà en obres i continuarà atenent els rubinencs des de la primera planta. L’accés al servei serà per l’actual porta lateral del carrer Narcís Menard, just davant de la plaça de Pere Aguilera i al costat de l’entrada de la botiga d’alimentació. Aquests dies s’ha reformat la planta superior de l’edifici per poder-la adequar a les necessitats de  l’OAC.

L’ampliació permetrà millorar l’atenció a la ciutadania, facilitarà el pas pel servei a les persones amb diversitat funcional i augmentarà la confidencialitat dels tràmits amb una major separació entre taules. Un cop completades les obres, a la primera planta s’hi situarà l’Oficina Municipal d’Informació de Consum (OMIC), que estarà diferenciada de la resta del servei, i se centralitzaran els tràmits que requereixen de més temps d’atenció. També s’hi incorporarà una zona de treball intern. A la planta baixa, es mantindran les gestions, com el padró, que s’atenen amb més celeritat i permeten una major circulació d’usuaris.

Les obres, que també insonoritzaran l’oficina, es duran a terme durant l’agost, un moment de l’any durant el qual l'OAC fa horari intensiu ─obre de 8 a 14 h des del 30 de juny─ i l’afluència de rubinencs és menor. L’OAC de Les Torres que està tancada per vacances obrirà de nou el 29 d’agost, uns dies abans de l’habitual, per reforçar el servei d’atenció a la ciutadania en el moment de la reconfiguració final de l’edifici de Narcís Menard.

Es preveu que les dues plantes de l’edifici reobrin ja dedicades a l’atenció a la ciutadania a mitjans de setembre.