Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Estudi Anual de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat 2020 es farà amb totes les mesures de seguretat L’estudi ha començat a recollir l’opinió ciutadana amb entrevistes a peu de carrer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Estudi Anual de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat 2020 es farà amb totes les mesures de seguretat

L’estudi ha començat a recollir l’opinió ciutadana amb entrevistes a peu de carrer

Aquest estudi es repeteix cada any (Foto: Ajuntament/Localpres).
Aquest estudi es repeteix cada any (Foto: Ajuntament/Localpres)

L’Estudi Anual de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat ha arrencat aquest dilluns amb la realització de les primeres entrevistes. Enguany, aquesta iniciativa, que es repeteix cada any des del 2016, es durà a terme a la via pública i no de manera domiciliària com es fa habitualment per minimitzar els riscos. D’aquesta manera, l’acció s’adapta a les mesures de prevenció sanitària.

Els entrevistadors i entrevistadores municipals s’ubicaran en punts de la ciutat on és habitual el pas de persones i seleccionaran la mostra d´entrevistats, segons quotes de sexe, edat i districte de residència, s’adreçaran a la ciutadania amb totes les mesures necessàries per minimitzar el risc de contacte. És a dir, utilitzaran mascaretes, respectaran la distància de seguretat i aniran equipats amb dosificadors de gel hidroalcohòlic. A més, en cap moment hi haurà contacte entre entrevistador i entrevistat. Aquest treball de camp s’allargarà durant el propers quinze dies.

Amb aquesta nova edició de l’Estudi de satisfacció ciutadana, l’Ajuntament de Rubí manté el compromís de recollir periòdicament la veu i les preocupacions dels veïns i veïnes del municipi, incorporant la situació sanitària en la valoració. L’objectiu és tenir dades sobre l’estat d’opinió de la ciutadania rubinenca al voltant de diferents qüestions relatives a la seva ciutat i el seu grau de satisfacció amb projectes i polítiques públiques portades a terme per l´Ajuntament de Rubí.