Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escriptor Joan-Lluís Lluís visitarà aquest dijous la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler L’autor serà a Rubí en el marc d’"El club del llibre", una activitat promoguda per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de diverses editorials https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’escriptor Joan-Lluís Lluís visitarà aquest dijous la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

L’autor serà a Rubí en el marc d’"El club del llibre", una activitat promoguda per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de diverses editorials

Joan-Lluís Lluís (foto: Wikimedia Commons. Asclepias).
Joan-Lluís Lluís (foto: Wikimedia Commons. Asclepias)

L’escriptor i periodista perpinyanès Joan-Lluís Lluís visitarà la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler aquest dijous 3 de desembre dins el cicle de xerrades El club del llibre, promogut per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de diverses editorials.

Joan-Lluís Lluís és autor de les novel·les El dia de l’ós (Premi Crexells 2004), Aiguafang (Premi de la Crítica Serra d’Or 2008) i Les cròniques del déu coix (Premi Lletra d’Or 2014). L’autor nord-català ha conreat gairebé tots els gèneres i registres, inclòs l’assaig pamfletari a Conversa amb el meu gos sobre França i els francesos, i els exercicis d’estil a Xocolata desfeta.

El club del llibre és un cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques que formen part de la xarxa de la Diputació de Barcelona. La xerrada de Joan-Lluís Lluís a Rubí tindrà lloc aquest dijous a les 19 h.