Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música Pere Burés posa en marxa una nova edició dels tallers individuals d’instrument a preu reduït Les inscripcions es poden tramitar en línia a partir de dimecres 1 de desembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Municipal de Música Pere Burés posa en marxa una nova edició dels tallers individuals d’instrument a preu reduït

Les inscripcions es poden tramitar en línia a partir de dimecres 1 de desembre

El piano és un dels instruments més demanats  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El piano és un dels instruments més demanats (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El professorat de l’Escola Municipal de Música Pere Burés torna a oferir tallers d’instrument de mitja hora a preu molt reduït a partir del mes de gener. La proposta s’adreça a persones de més de 8 anys, de tots els nivells, que vulguin millorar la seva tècnica o iniciar-se en la pràctica del violí, la viola, el violoncel, el trombó, la trompeta, el saxòfon, la flauta travessera o el piano. Les persones interessades han de tramitar la sol·licitud en aquest enllaç a partir de dimecres 1 de desembre.

L’oferta de classes comença el 10 de gener i acabarà el 8 d’abril. Durant aquests tres mesos, les persones interessades rebran formació individual per l’instrument que hagin triat, a través d’una sessió de 30 minuts cada setmana. L’horari es concretarà en cada cas amb el o la docent assignant.

El taller costarà només 20,05 euros mensuals, menys de la meitat del preu habitual. La promoció s’aplica només per a noves inscripcions amb la voluntat d’animar les persones que tenen la inquietud de tocar un instrument a iniciar-s’hi. L’alumnat de l’escola municipal de música que vulgui beneficiar-se de la promoció haurà de triar un instrument diferent del que estudia actualment. En cas de no tenir un instrument propi, l’escola ofereix un servei de lloguer que, per un únic pagament de 10 euros, permetrà als estudiants fer servir un dels instruments del centre i tenir-lo a casa per practicar durant els dos mesos que dura la proposta. Un cop passat el 8 d’abril, es tramitarà automàticament la baixa del centre i la inscripció als tallers no garanteix la plaça al centre per al curs 2022-2023.

Les places són limitades. L’any passat, s’hi van apuntar 34 persones, 15 de les quals van optar per fer un taller de piano.