Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’equip de govern porta al ple de desembre el Pla d’equipaments municipals L’executiu local també proposa la millora de les eines de comunicació de Policia Local i Protecció Civil https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’equip de govern porta al ple de desembre el Pla d’equipaments municipals

L’executiu local també proposa la millora de les eines de comunicació de Policia Local i Protecció Civil

L’equip de govern porta al ple de desembre el Pla d’equipaments municipals.

El ple municipal corresponent al mes de desembre debatrà, a proposta de l’equip de govern, sobre el pla d’equipaments municipals de Rubí. Es tracta d’un document que ordena, planifica i desenvolupa la xarxa d’espais municipals.

La ciutat compta amb un total de 178 equipaments municipals. D’aquests, 109 són de titularitat pública, 51 són privats i 18 més pertanyen a altres administracions. Amb aquest pla, s’obté una diagnosi de l’estat i usos d’aquests espais i en una projecció de cara els propers anys.

El portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Moisés Rodríguez Cantón considera aquest pla indispensable: “amb aquest document fem una fotografia de l’estat actual de la ciutat en matèria d’equipaments i ens dotem d’una eina que ens facilitarà adaptar-nos als canvis que pugui necessitar la ciutat els propers anys”.

D’altra banda, Rubí forma part la xarxa de Radiocomunicacions d'Emergències i Seguretat de Catalunya (RESCAT). Aquest és un sistema dissenyat per proporcionar cobertura, tant en nuclis de població com en entorns rurals, als cossos i col·lectius professionals implicats en la seguretat i les emergències a Catalunya.

Per aquest motiu, l’equip de govern proposarà al ple l’aprovació d’un contracte que permetrà ampliar i millorar els recursos tècnics a disposició de Policia Local i Protecció Civil. La segona tinent d’alcaldia, Ànnia Garcia Moreno, considera “un pas endavant ja millorem eines que ens permetran tenir una millor capacitat de resposta”.