Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’equip d’Agents pel Civisme intensifiquen la seva tasca en matèria de gestió de residus El servei municipal durà a terme accions de sensibilització sobre la importància de separar correctament els residus i recordarà a la ciutadania la prohibició d’abocar residus fora dels contenidors https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’equip d’Agents pel Civisme intensifiquen la seva tasca en matèria de gestió de residus

El servei municipal durà a terme accions de sensibilització sobre la importància de separar correctament els residus i recordarà a la ciutadania la prohibició d’abocar residus fora dels contenidors

Les agents intensifiquen la seva tasca (Foto: Ajuntament/Localpres).
Les agents intensifiquen la seva tasca (Foto: Ajuntament/Localpres)

Les Agents pel Civisme intensifiquen aquest trimestre la seva tasca relacionada amb la gestió que fa la ciutadania dels residus que genera. Des d’aquest divendres, les agents s’ubicaran de manera itinerant en zones properes a bateries de contenidors per informar i conscienciar de la seva correcta utilització i de la prohibició d’abandonar-hi voluminosos.

Aquestes intervencions amb els veïns i veïnes de Rubí serviran per insistir en la difusió dels diferents serveis municipals a disposició de la ciutadania en matèria de gestió i recollida de residus. Aquestes accions tindran lloc divendres a la tarda i dissabtes al matí, de 17.30h a 19.30h i d’11h a 13h, començant al barri d’El Progrés.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és evitar l’acumulació de residus i voluminosos al voltant dels contenidors,fomentar l’ús del Telèfon Verd i de la resta de recursos municipals en matèria de gestió de residus i aconseguir entre tots i totes carrers més nets i voreres més transitables.

En paral·lel, les Agents continuen amb els tallers que duen a terme a les escoles de la ciutat. Aquesta iniciativa s’ofereix a les aules de tercer i quart de Primària de diferents escoles de la ciutat. Durant aquest darrer trimestre de l’any, ja son nou els tallers que hi ha programats a les escoles Mossèn Cinto Verdaguer, Torrent dels Alous, Teresa Altet i Ca n’Alzamora.