Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empresa Hidrotec obre nova seu a Rubí L’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, desitja a la direcció de la companyia “molts encerts i molta sort” en la nova etapa al polígon de Cova Solera https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’empresa Hidrotec obre nova seu a Rubí

L’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, desitja a la direcció de la companyia “molts encerts i molta sort” en la nova etapa al polígon de Cova Solera

L'alcaldessa, Ana María Martínez, i el conseller, Jordi Baiget, han visitat les instal·lacions d'Hidrotec (foto: Localpres).
L'alcaldessa, Ana María Martínez, i el conseller, Jordi Baiget, han visitat les instal·lacions d'Hidrotec (foto: Localpres)

L’empresa Hidrotec, especialitzada en el manteniment i rehabilitació de xarxes de sanejament urbanes, industrials i privades, ha inaugurat aquest divendres les seves instal·lacions a Rubí, situades al polígon d'activitat econòmica de Cova Solera. La nova planta de la companyia, de 3.000 m2, li permetrà seguir creixent en la seva activitat empresarial.

L’acte d’inauguració de la nova planta ha congregat aquest divendres un gran nombre de personalitats i representants de diverses administracions, entre les quals hi havia l’alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, i el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

L’alcaldessa ha expressat la seva “satisfacció” pel fet que una empresa tan important com Hidrotec hagi decidit apostar per instal·lar-se a Rubí. Martínez ha recordat la ubicació estratègica de la ciutat pel que fa les connexions viàries i l’organització de l’Ajuntament, orientada “a facilitar l’activitat econòmica” del municipi per tal que el teixit industrial local sigui capaç de generar riquesa i llocs de treball de qualitat.

Martínez ha recordat l’esforç que està realitzant l’Ajuntament per posar al dia els seus polígons industrials: “Tenim un Pla director de polígons en el qual es prioritzen les inversions a realitzar per tal de millorar les seves condicions”. Aprofitant la presència del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, l’alcaldessa de Rubí ha llençat un oferiment al representant de la Generalitat: “Atenent a la importància que té l’activitat industrial de Rubí per al conjunt de Catalunya necessitem caminar plegades les dues administracions, Ajuntament i Generalitat, per millorar les condicions dels espais d’activitat econòmica. Rubí és la segona concentració de sòl industrial a Catalunya i necessitem tenir el govern de la Generalitat al nostre costat per mantenir i millorar els nostres parcs empresarials, tant pel que fa a infraestructures urbanístiques com de telecomunicacions i en la transmissió de coneixement. És cabdal perquè les nostres empreses puguin seguir innovant, generar riquesa i crear llocs de treball”.

Abans de finalitzar el seu parlament, l’alcaldessa de Rubí ha desitjat a l’equip directiu d’Hidrotec “molta sort i molts encerts en aquesta nova etapa a la nostra ciutat” i ha recordat que “l’Ajuntament serà sempre un aliat per desenvolupar la seva activitat en les millors condicions”.

Imatges relacionades

L'alcaldessa ha donat la benvinguda a Hidrotec (foto: Localpres)
L'alcaldessa ha donat la benvinguda a Hidrotec (foto: Localpres)
L'alcaldessa, durant el seu discurs (foto: Localpres)
L'alcaldessa, durant el seu discurs (foto: Localpres)
L'alcaldessa, el regidor i el conseller s'han trobat amb els directius d'Hidrotec (foto: Localpres)
L'alcaldessa, el regidor i el conseller s'han trobat amb els directius d'Hidrotec (foto: Localpres)
L'alcaldessa ha saludat els treballadors d'Hidrotec (foto: Localpres)
L'alcaldessa ha saludat els treballadors d'Hidrotec (foto: Localpres)