Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’artista rubinenc Miquel Mas inaugura aquest dijous “L’ànima de les coses” La mostra, que revela el procés artístic de Mas, es podrà visitar a l’Espai Expositiu Aula Cultural fins al 23 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’artista rubinenc Miquel Mas inaugura aquest dijous “L’ànima de les coses”

La mostra, que revela el procés artístic de Mas, es podrà visitar a l’Espai Expositiu Aula Cultural fins al 23 de juliol

Miquel Mas, amb algunes de les peces que formen part de la sèrie “L’ànima de les coses” (foto: www.miquelmasmarti.com).
Miquel Mas, amb algunes de les peces que formen part de la sèrie “L’ànima de les coses” (foto: www.miquelmasmarti.com)

L’Espai Expositiu Aula Cultural acollirà del 12 de maig al 23 de juliol la mostra L’ànima de les coses, de l’artista Miquel Mas Martí. L'exposició revela el procés artístic del rubinenc a través de diverses peces fragmentàries que representen l’embrió de la seva obra.

Miquel Mas Martí va iniciar la seva trajectòria artística ara fa 60 anys, quan només en tenia 13. L’ànima de les coses commemora aquesta llarga carrera mostrant al públic “allò que els artistes no solen compartir”: les etapes de preparació abans de la realització de l’obra definitiva, procediments creatius molt personals que fan encara més fascinant la posada en escena final.

L’exposició reuneix diverses peces en relleu treballades amb una tècnica semblant al gofrat. En elles es pot veure l’empremta deixada per les restes de mobles vells d’època, moltes vegades trobats als contenidors, que en el paper es recomponen i mostren la seva ànima. Mas hi inclou a vegades elements figuratius, que abunden en la idea que la bellesa hi és en les coses més simples i quotidianes.

L’exposició L’ànima de les coses de Miquel Mas Martí es podrà visitar a partir d’aquest dijous a la tarda i fins al 23 de juliol. L’Espai Expositiu Aula Cultural obre els dijous i divendres, de 17 a 20 h, i els dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Objectius de Desenvolupament sostenible