Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa visita Intersport L’empresa del polígon de Cova Solera ha traslladat a la màxima representant de la ciutat la necessitat de millorar la mobilitat i l’accés al polígon https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa visita Intersport

L’empresa del polígon de Cova Solera ha traslladat a la màxima representant de la ciutat la necessitat de millorar la mobilitat i l’accés al polígon

Un moment de la visita a Intersport a Cova Solera (foto: Localpres).
Un moment de la visita a Intersport a Cova Solera (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez; el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto i el regidor d’Esports, Juan López han visitat aquest dilluns les instal·lacions de l’empresa Intersport al Polígon d’Activitat Econòmica (PAE) de Cova Solera. El conseller delegat de la companyia, Ignasi Puig; el seu director general Patxi Fernández i la responsable de Recursos Humans, Anna Ripollès, han acompanyat els representants del govern en una visita guiada per la nau d’Intersport i els hi ha traslladat, entre d’altres coses, la necessitat de millorar la mobilitat d’aquest punt de la ciutat que sovint es col·lapsa de trànsit, especialment en hores punta d’entrada i sortida de l’horari laboral. “La mobilitat és una de les prioritats que ens dibuixa el teixit industrial de la ciutat, també pels polígons d'activitat econòmica. Així es va concloure també en el marc de la Taula per a la Competitivitat Industrial de Rubí. El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible que estem treballant va encaminat també a donar resposta a aquestes situacions fomentant l’ús del transport públic col·lectiu”, creu l’alcaldessa.

Des de l’empresa, també s’ha posat de manifest la conveniència de  tenir serveis de restauració o hoteleria als polígons i s’ha fet una breu presentació de l’estructura de la companyia i la seva xarxa de distribució nacional i internacional.

Per la seva banda, tècnics municipals han explicat breument els diferents serveis que s’ofereixen des de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) i s’han posat a disposició de la companyia.