Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa rep les autores de les nadales institucionals dels últims dos anys Selene Gutiérrez Álvarez i Ingrid López Tamayo, formades a l’Escola d’Art i Disseny edRa, són les autores de la nadales oficials de l’Ajuntament de 2019 i 2020 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa rep les autores de les nadales institucionals dels últims dos anys

Selene Gutiérrez Álvarez i Ingrid López Tamayo, formades a l’Escola d’Art i Disseny edRa, són les autores de la nadales oficials de l’Ajuntament de 2019 i 2020

L’alcaldessa i el regidor d’Educació amb les autores de les nadales  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’alcaldessa i el regidor d’Educació amb les autores de les nadales (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Les autores de les nadales oficials de l’Ajuntament de Rubí dels últims dos Nadals han estat rebudes aquest matí per l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el regidor d’Educació i Escoles Artístiques, Víctor García Correas, a la sala de plens de la casa consistorial. Selene Gutiérrez Álvarez és l’autora de la nadala oficial de l’Ajuntament de Rubí de 2020 i Ingrid López Tamayo va signar la nadala de 2019. A causa de la situació sanitària, la recepció no s'ha pogut dur a terme fins ara.

Durant la trobada, l’alcaldessa ha traslladat a les dues joves el seu agraïment i felicitació per la qualitat de les obres. Les dues artistes, que s’han format a l’Escola d’Art i Disseny edRa, han rebut un diploma de reconeixement per la feina feta i una reproducció de les seves obres emmarcades.

L’acte ha comptat amb la presència del director de l’escola municipal d’art i disseny, Candi Casedevall Carreras, i familiars de les dues joves.