Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita les persones de major edat de la residència de gent gran i del casal de Rubí Cinc persones que viuen a la residència del c. Lepant i tres usuaris del casal han rebut l’homenatge conjunt del centre i el consistori https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa felicita les persones de major edat de la residència de gent gran i del casal de Rubí

Cinc persones que viuen a la residència del c. Lepant i tres usuaris del casal han rebut l’homenatge conjunt del centre i el consistori

L’alcaldessa, la regidora i la directora de la residència, amb alguns dels homenatjats (foto: Localpres).
L’alcaldessa, la regidora i la directora de la residència, amb alguns dels homenatjats (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, han assistit aquest dimarts a l’acte d’homenatge a la gent gran que ha organitzat la Residència assistida, Centre de dia i Casal per a la gent gran de Rubí, ubicada al carrer Lepant.

Tres usuaris del casal ─Joan Casasayas (93 anys), Purificación Moreno (89 anys) i Maria Verdaguer (89 anys)─ i cinc de la residència ─Carmen Alfaro (95 anys), José Gómez (94 anys), Teresa Galtés (93 anys) i les centenàries Dolores Palenzuela (105 anys) i Montserrat Picoy (103 anys)─ han rebut l’homenatge per “una vida plena, dedicada segurament més als altres que a un mateix”, com ha expressat l’alcaldessa. Ana María Martínez ha assegurat tenir una especial sensibilitat envers el col·lectiu de gent gran, “un dels grups d’edat que necessita de més atenció i acompanyament, i que mereixen aquest tipus de reconeixement per tot el que han donat al llarg de la seva vida”. La rubinenca ha comentat que intenta no perdre’s cap homenatge d’aquest tipus, perquè “a ells els fa molta il·lusió”.

Tots els homenatjats han estat presents a l’acte, excepte les dues àvies centenàries, que han rebut la visita de l’alcaldessa i de la regidora a les seves habitacions.

Després de rebre un regal honorífic, tots els assistents han gaudit de l’actuació del Casal Centre de Terrassa.