Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa acompanya Visa Sports en la presentació de la seva nova pista de pàdel a Rubí L’empresa es dedica a la fabricació de gespa artificial esportiva d’última generació per a disciplines com el futbol o el golf https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa acompanya Visa Sports en la presentació de la seva nova pista de pàdel a Rubí

L’empresa es dedica a la fabricació de gespa artificial esportiva d’última generació per a disciplines com el futbol o el golf

Amador Bernabeu ha mostrat a l’alcaldessa els diversos models de gespa artificial que fabrica l’empresa (foto: Localpres).
Amador Bernabeu ha mostrat a l’alcaldessa els diversos models de gespa artificial que fabrica l’empresa (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor d’Esports, Juan López, han assistit aquest dilluns a la presentació de la nova pista de pàdel Bela a les instal·lacions de Visa Sports de la ciutat. L’empresa, fundada per Amador Bernabeu ─avi del jugador del F.C. Barcelona Gerard Piqué─, ha organitzat un torneig de pàdel en el qual hi han participat personalitats del món de l’esport com el mateix Piqué, Carles Puyol, Àlex Corretja o Fernando Belasteguin, entre d’altres.

A la ciutat hi ha moltes empreses de les quals surten productes de molta qualitat, i una d’elles és Visa, que avui ens ha convidat a la presentació d’aquesta nova pista, creada amb materials innovadors”, ha explicat l’alcaldessa.

Segons Visa Sports, Bela és la pista de pàdel més avançada del mercat, fruit del partnership entre la companyia i Fernando Belasteguín “Bela”, nº 1 al rànquing internacional i 15 vegades campió del món de pàdel. Entre les diferents prestacions de la pista destaca la seva ràpida instal·lació, el confort i seguretat que ofereix la gespa artificial utilitzada i la màxima absorció d’impacte de les pilotes, entre d’altres.

Torneig de presentació
En el marc de la presentació d’aquesta pista s’ha celebrat un torneig de pàdel que ha enfrontat l’equip Piqué ─integrat pel mateix jugador del F.C. Barcelona, Pablo Lima, Àlex Corretja i Marta Marrero─ i l’equip Bela ─format per Fernando Belasteguin, Carles Puyol, Albert Costa i Alejandra Salazar─.

Estem molt contents que la companyia hagi escollit Rubí per a dur a terme aquest acte, que ha reunit una representació molt important de l’esport català”, ha assegurat Ana María Martínez. 

Imatges relacionades

Durant la presentació de la nova pista s'ha celebrat un torneig de pàdel amb personalitats del món de l'esport (foto: Localpres)
Durant la presentació de la nova pista s'ha celebrat un torneig de pàdel amb personalitats del món de l'esport (foto: Localpres)