Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa acompanya l'Hermandad Rociera Virgen de la Luna en el seu romiatge La tradició andalusa va culminar amb una missa rociera al bosc de Ca n’Oriol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa acompanya l'Hermandad Rociera Virgen de la Luna en el seu romiatge

La tradició andalusa va culminar amb una missa rociera al bosc de Ca n’Oriol

El romiatge de la Virgen de la Luna va culminar al Bosc de Ca n’Oriol (foto: Localpres).
El romiatge de la Virgen de la Luna va culminar al Bosc de Ca n’Oriol (foto: Localpres)

L'Hermandad Virgen de la Luna en Catalunya ha celebrat aquest diumenge a Rubí el tradicional romiatge en honor a la Virgen de la Luna. La imatge de la verge va sortir de l’església de Sant Pere acompanyada de les persones que van voler fer el romiatge fins al bosc de Ca n’Oriol. Un cop allà, el seguici va culminar amb una missa rociera cantada pel cor de l’Asociación Rociera de Rubí que va comptar amb la presència de l’alcaldessa Ana María Martínez, entre d’altres membres del consistori. “És el setè any que aquest romiatge és un punt de trobada per a diverses entitats d’arrel andalusa de la nostra ciutat, i cada any està més consolidada. Cites com aquestes mostren que Rubí celebra la diversitat cultural de la seva gent”, diu l’alcaldessa.

Amb motiu del romiatge, diverses entitats andaluses rubinenques com l’Asociación Rociera de Rubí i entitats vinculades a Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC) s’han trobat a Rubí en una jornada de convivència i celebració.