Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa acompanya l’Associació de Gent Gran de Rubí en la signatura d’un conveni amb AGBAR L’entitat ha aprofitat l’acte per compartir amb la màxima edil i altres membres de l’equip de govern l’actualitat de l’organització https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa acompanya l’Associació de Gent Gran de Rubí en la signatura d’un conveni amb AGBAR

L’entitat ha aprofitat l’acte per compartir amb la màxima edil i altres membres de l’equip de govern l’actualitat de l’organització

Els i les assistents, després de la signatura del conveni   (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Els i les assistents, després de la signatura del conveni (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Associació de Gent Gran de Rubí i el seu entorn i l’empresa Agbar han convidat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez; la regidora del Servei de Gent Gran Activa, Ma Carmen Cebrián Ordoñez i el regidor de medi ambient, transició ecològica i Benestar Animal, Andrés Medrano Muñoz a acompanyar-los durant la signatura del seu conveni de col·laboració. L’entitat ha aprofitat l’acte per compartir amb la màxima edil i els  membres de l’equip de govern l’actualitat de l’organització.

A través del conveni que es va signar dimarts, Agbar ha donat una subvenció de 1.200 euros a l’Associació de Gent Gran de Rubí i el seu Entorn per donar suport a la realització d’activitats per a les persones grans. A més, l’empresa ha cedit 6 ordinadors posats al dia perquè les persones de l’associació puguin treballar la bretxa digital en el marc del programa de col·laboració intergeneracional. Es preveu que amb aquests sis aparells joves de la ciutat comparteixin amb les persones grans nocions bàsiques d’informàtica i accés a Internet.

L’acte de signatura ha comptat amb la presència per part d’Agbar de Berta Mercadé Coral, directora territorial Catalunya Sud; Josep M Montserrat Ortego, gerent de concessions Vallès Occidental - Baix Llobregat; Ramon Martínez Altamirano, coordinador Àrea Clients Gerències Vallès Occidental-Baix Llobregat/Penedès - Camp.

Per part de l’Associació de la Gent Gran de Rubí i el seu Entorn hi van assistir el seu president, Rafael Rusiñol Regi i el vicepresident, Jordi Canals Pujol.