Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament suspèn el festival RRandom i els actes de retrobament del setembre com a mesura de seguretat contra la Covid-19 La decisió s’ha pres atenent a les indicacions de les autoritats sanitàries i davant la nova incidència del coronavirus a l’àrea metropolitana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament suspèn el festival RRandom i els actes de retrobament del setembre com a mesura de seguretat contra la Covid-19

La decisió s’ha pres atenent a les indicacions de les autoritats sanitàries i davant la nova incidència del coronavirus a l’àrea metropolitana

Una part dels concerts del RRandom havien de tenir lloc a l’amfiteatre del parc del Castell (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Una part dels concerts del RRandom havien de tenir lloc a l’amfiteatre del parc del Castell (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha decidit suspendre el Rubí Random Music Festival i la festa de retrobament que havien de tenir lloc al setembre com a mesura de precaució davant la Covid-19. Atenent a les indicacions de les autoritats sanitàries, el Consistori ha resolt cancel·lar tots aquells actes multitudinaris que puguin afavorir la transmissió del coronavirus, especialment ara que se n’han detectat rebrots a l’àrea metropolitana.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha comunicat la decisió aquest dimarts a tots els grups municipals. “És complicat renunciar a la feina feta i, sobretot, a la il·lusió que hi diposita tantíssima gent, però la nostra prioritat és garantir al màxim la seguretat de la ciutadania i de totes les persones que havien d’intervenir en aquests actes. Havíem fet un esforç per adaptar el RRandom i la programació festiva del setembre a la situació d’emergència sanitària però, finalment, hem optat per evitar qualsevol risc, per mínim que fos”, ha explicat la primera edil.

Tant el RRandom com la Festa Major havien de tenir lloc a finals de juny. La pandèmia de la Covid-19, però, va portar l’Ajuntament a cancel·lar les dues propostes culturals. El festival de música es va ajornar fins després de l’estiu i, d’altra banda, es va començar a treballar en l’organització d’una festa de retrobament al setembre que recollís d’alguna manera aquells actes que no havien pogut fer les entitats locals per la suspensió de la Festa Major. Finalment, però, el Consistori ha optat per anul·lar de manera definitiva totes dues propostes i evitar, d’aquesta manera, un factor de risc en la propagació de la Covid-19.