Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament substitueix cinc pollancres que presenten risc de caiguda per exemplars de liquidàmbars La retirada d’aquests arbres, que han arribat a la seva vida útil, respon a la voluntat d’evitar possibles danys a la ciutadania https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament substitueix cinc pollancres que presenten risc de caiguda per exemplars de liquidàmbars

La retirada d’aquests arbres, que han arribat a la seva vida útil, respon a la voluntat d’evitar possibles danys a la ciutadania

Els arbres que es retiraran se substituiran per altres exemplars (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Els arbres que es retiraran se substituiran per altres exemplars (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Aquest dilluns, l’Ajuntament retirarà cinc pollancres situats a la zona del Cementiri municipal que estan arribant al final de la seva vida útil. Aquests exemplars, que es replantaran per altres espècies, tenien risc de caiguda. Els serveis tècnics del Consistori han optat per la seva substitució per evitar possibles danys a la ciutadania o als vehicles.

En els darrers mesos, algun d’aquests pollancres s’han trencat parcialment i això ha provocat la caiguda de branques seques de dimensions considerables. De cara als propers dies s’espera una elevada afluència de rubinencs i rubinenques a la zona amb motiu de la festivitat de Tots Sants, motiu pel qual s’ha decidit dur a terme aquesta actuació aquesta setmana.

Els nous arbres que es plantaran per substituir els pollancres malmesos són liquidàmbars, una espècie ornamental que ofereix una interessant gamma cromàtica a la tardor.

Aquest dilluns es durà a terme la retirada d’aquests exemplars i, seguidament, al llarg de la setmana, es plantaran les noves espècies. També es col·locarà cautxú als escocells.