Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament se suma al Dia Mundial de l’Autisme amb una xerrada adreçada a les famílies La conferència es farà el proper dilluns 4 d’abril, a les 17.30 h, a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament se suma al Dia Mundial de l’Autisme amb una xerrada adreçada a les famílies

La conferència es farà el proper dilluns 4 d’abril, a les 17.30 h, a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

La xerrada donarà claus per abordar l’ansietat en els infants amb TEA.
La xerrada donarà claus per abordar l’ansietat en els infants amb TEA

Amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, que es commemora el 2 d’abril, l’Ajuntament de Rubí organitza la conferència Comprendre i tractar l’ansietat en l’autisme, adreçada a famílies amb infants amb trastorn de l’aspecte autista d’entre 0 i 14 anys. La xerrada tindrà lloc el dilluns 4 d’abril, a les 17.30 h, a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, i anirà a càrrec d’Olga Gisbert Reig, psicòloga i directora de la Fundació Bellaire.

L’objectiu de la conferència és donar a les famílies assistents eines i estratègies perquè puguin actuar en aquelles situacions en què el nen o nena amb TEA mostra ansietat. Aquest és un símptoma molt present en les persones amb autisme, també en els infants, que els genera patiment i les paralitza en molts episodis de la seva vida quotidiana.

Per assistir a la xerrada, cal reservar plaça prèviament al correu oadf@ajrubi.cat.

L’activitat Comprendre i tractar l’ansietat en l’autisme s’emmarca en les accions de sensibilització a la població incloses al Pla d’atenció integral a les persones amb discapacitat i diversitat funcional 2019-2022 de l’Ajuntament de Rubí. La proposta, organitzada conjuntament pel Servei de Diversitat Funcional i el Servei d’Infància i Educació, forma part de la programació familiar Efecte E. Cada trimestre, aquesta iniciativa incorpora una activitat relacionada amb la diversitat funcional.

Objectius de Desenvolupament sostenible