Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament retira els arbres i branques malmesos per les ventades de finals d’octubre L’objectiu és evitar que aquests exemplars puguin suposar un risc per a béns materials i per a les persones https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament retira els arbres i branques malmesos per les ventades de finals d’octubre

L’objectiu és evitar que aquests exemplars puguin suposar un risc per a béns materials i per a les persones

Aquest dilluns s’ha retirat la palmera malmesa del c. Sant Jaume, que suposava un risc a causa de la seva proximitat a un edifici (foto: Ajuntament de Rubí).
Aquest dilluns s’ha retirat la palmera malmesa del c. Sant Jaume, que suposava un risc a causa de la seva proximitat a un edifici (foto: Ajuntament de Rubí)

L’episodi de ventades que es va produir el 30 d’octubre va provocar la caiguda d’arbres i branques grosses i va malmetre diversos exemplars. Per aquest motiu, l’Ajuntament està procedint a retirar tots aquells elements que poden suposar un risc per la ciutadania.

Fins ara s’han retirat arbres caiguts o malmesos al passeig de la Riera, al c. Abat Escarré, a la rambleta de Joan Miró, al c. Xaloc, a l’av. Massana, a l’av. Can Cabanyes, a la pl. Pearson, a la pl. Sardana, al c. Terrassa, a l’Escola Montessori, al parc de la Pau i la Natura, al c. Marconi, al c. Antoni Sedó, a la pl. Extremadura, al c. Palència, a l’av. Can Tapis, al pont de Can Claverí, a la carretera d’Ullastrell i a la zona de Correus.

També s’han retirat branques i fulles de grans dimensions caigudes al c. Sant Joan, a la rambleta de Joan Miró, a la pl. Pep Rovira, al c. Xile, al c. Prat de la Riba, al c Sant Jaume, a l’Escola Pau Casals, al c. Marconi, al c. Ciutat de Mendoza, a l’av. Comas i Solà, al pg. Francesc Macià, a la rotonda de Cova Solera i a l’av. Castellbisbal.

El Consistori té pendent altres actuacions similars al parc Vallhonrat, a la pl. Constitució i als c. Creu i Sant Jaume.

L’objectiu és evitar que aquests elements malmetin teulades i murs o puguin suposar un risc per a les persones.

Objectius de Desenvolupament sostenible