Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament renova la xarxa d’aigua potable del carrer de Castelló Els treballs s’iniciaran aquest dilluns, s’allargaran aproximadament unes quatre setmanes i no comportaran talls de trànsit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament renova la xarxa d’aigua potable del carrer de Castelló

Els treballs s’iniciaran aquest dilluns, s’allargaran aproximadament unes quatre setmanes i no comportaran talls de trànsit

En aquest tram del c. Castelló es renovarà la xarxa d’aigua potable (foto: Ajuntament de Rubí).
En aquest tram del c. Castelló es renovarà la xarxa d’aigua potable (foto: Ajuntament de Rubí)

El proper dilluns s’iniciaran les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable del carrer de Castelló, en el tram comprès entre els carrers de Lleida i d’Osca. La durada total de l’actuació serà d’unes quatre setmanes i no es preveuen talls de trànsit. L’objectiu dels treballs és substituir la xarxa existent de fibrociment, que està envellida i, conseqüentment, provocava avaries freqüents.

Les obres consistiran en la instal·lació de noves canonades de fosa, vàlvules de seccionament, escomeses, hidrants i altres elements hidràulics.

L’actuació es divideix en dues fases: La primera s’executarà entre els carrers de Lleida i d’Alacant i tindrà una durada d’entre dues i tres setmanes. La segona fase es durà a terme entre els carrers d’Alacant i d’Osca, amb una durada prevista d’entre una i dues setmanes.

Per realitzar aquests treballs no serà necessari tallar el trànsit de vehicles, tot i que caldrà eliminar les places d‘estacionament existent de forma temporal en cada una de les fases de l’obra. En tot moment es facilitarà l’accés als pàrkings existents.

Els contenidors ubicats a la cantonada entre els carrers de Castelló i d’Alacant s’instal·laran a l’altre xamfrà durant la fase 1 de l’actuació.

L’obra està inclosa en el Pla d’inversions del Servei d’Abastament 2020-2021 i té un import total de 144.217,41 euros.