Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament renova la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer de Balmes Les obres s’iniciaran el proper dilluns 4 de setembre i comportaran el tall d’aquesta via durant un temps aproximat de quatre setmanes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament renova la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer de Balmes

Les obres s’iniciaran el proper dilluns 4 de setembre i comportaran el tall d’aquesta via durant un temps aproximat de quatre setmanes

Zona de l’actuació.
Zona de l’actuació

L’Ajuntament iniciarà el proper dilluns les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer de Balmes, al tram comprès entre Cervantes i Llobateras. Els treballs tenen una durada prevista de quatre setmanes i faran necessari tallar el trànsit en aquesta via, de manera que només hi podran accedir els vehicles que hi disposin de garatge.  

La xarxa d’aigua potable del carrer de Balmes, al tram afectat per les obres, està formada per una canonada de PVC de 63 mm. de diàmetre que discorre per la vorera dreta i que està connectada als seus extrems a una altra canonada de fosa dúctil de 80 mm. de diàmetre. El projecte contempla la substitució de la infraestructura de PVC per dos trams nous d’un total de 165 metres de fosa dúctil de 80 mm. de diàmetre, de manera que s’homogeneïtzarà la xarxa, així com la renovació de les vuit escomeses existents a ambdós costats del carrer.

Durant els treballs, s’enderrocarà la vorera del tram afectat, que es reposarà posteriorment amb paviment asfàltic i lloseta hidràulica. L’actuació no comportarà la interrupció de cap dels serveis que passen per aquest tram ─aigua potable, clavegueram, electricitat, gas i telecomunicacions─.

Les obres tenen un pressupost de 57.519,76 €.