Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament renova el segell Infoparticipa Aquest reconeixement a la transparència del portal municipal s’ha aconseguit per novena vegada consecutiva https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament renova el segell Infoparticipa

Aquest reconeixement a la transparència del portal municipal s’ha aconseguit per novena vegada consecutiva

L’Ajuntament renova el segell Infoparticipa.

L’Ajuntament de Rubí ha renovat el segell Infoparticipa. Aquest és un reconeixement que atorga el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Aquesta és la novena vegada que la web municipal rep aquest reconeixement a la informació que ofereix a la ciutadania. En aquesta ocasió, aquest segell s’ha aconseguit amb una valoració del 96,15%, ja que s’ha valorat favorablement 50 del total de 52 paràmetres que s’analitzen.

Aquest guardó analitza i avalua 52 indicadors presents a les webs de diferents Ajuntaments catalans. L’avaluació es basa en tres eixos: qui són els i les representants polítics?, quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius? i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana?

El Segell Infoparticipa s’atorga als municipis que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població. En el cas de Rubí, com a ajuntament de més de 50.000 habitants, calia superar el 95% dels indicadors per rebre el reconeixement

Objectius de Desenvolupament sostenible