Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament recull noves demandes i propostes del Centre i de La Plana del Castell L’alcaldessa ha mantingut trobades trobades aquesta setmana amb una quarantena de veïns del Centre i de la Plana del Castell per avaluar les accions dutes a terme arran de la primera edició del projecte i recollir noves necessitats https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament recull noves demandes i propostes del Centre i de La Plana del Castell

L’alcaldessa ha mantingut trobades trobades aquesta setmana amb una quarantena de veïns del Centre i de la Plana del Castell per avaluar les accions dutes a terme arran de la primera edició del projecte i recollir noves necessitats

L’escola Bressol Elefant Blau ha estat un dels punts del recorregut per la Plana del Castell.
L’escola Bressol Elefant Blau ha estat un dels punts del recorregut per la Plana del Castell

El despatx de l'alcaldessa ha tornat aquesta setmana a la zona 4, formada pels barris del Centre i la Plana del Castell. El despatx d’alcaldia ha mantingut trobades on hi ha participat una quarantena de veïns i veïnes així com representants del teixit associatiu. Aquests han traslladat les seves demanades que tenen a veure, majoritàriament, amb la millora de l’espai públic i la mobilitat.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha encapçalat la comitiva. Per Martínez, "és fonamental treballar des de la proximitat. És vital tenir informació de primera mà per prendre decisions. Així, hem comprovat que, tot i les millores dutes a terme, cal aprofundir en certs aspectes’’

Al Centre, les peticions tenen a veure amb l’ampliació de voreres als carrers de Sant Josep, de Justícia, de Méndez Núñez i de Doctor Robert. Les millores en aquests carrers ja estan contemplades en l’ampliació de l’Illa de Vianants.

Fa un any, en aquesta zona es van recollir 98 propostes. La majoria d’accions estan relacionades amb les àrees d’Obra Pública, que en suma 21, Mobilitat, que n’ha rebut 15, mentre que Policia i Territori n’acumulen 12 cadascuna.

Un 60% de les propostes i reclamacions, és a dir, 58, s’han atès i resolt. Les que no han prosperat ha estat per motius tècnics, pressupostaris i competencials. Algunes de les que s’han tirat endavant són les obres del Carrer Nou o la millora de circulació del carrer de Colom.

A la Plana del Castell, el veïnat continua reclamant millores en les voreres i el paviment dels carrers Parellada, Pau Roca, Pau Casals i passeig de la Riera. El pont del carrer Cadmo també és un dels punts on reclamen millores en el paviment i en la seguretat.  

De la visita a la zona celebrada ara fa un any, s’han recollit 30 peticions i Obra Pública i Mobilitat són els àmbits que més n’han rebut. D’aquestes peticions s’han resolt un total de 18, el que suposa un 60% del total. Entre aquestes resolucions, hi ha la millora en el manteniment de l’amfiteatre del Castell, de l’arborètum i de la plaça Marquès de Barberà que ja s’han aplicat.

Imatges relacionades

La Plana del Castell ha estat una de les zones visitades
La Plana del Castell ha estat una de les zones visitades