Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes tota la informació sobre la quota de liquidació de la urbanització de Sant Muç Amb motiu del pròxim cobrament d’aquest rebut, el consistori preveu obrir una oficina d’atenció personalitzada i un espai al web municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes tota la informació sobre la quota de liquidació de la urbanització de Sant Muç

Amb motiu del pròxim cobrament d’aquest rebut, el consistori preveu obrir una oficina d’atenció personalitzada i un espai al web municipal

Els veïns i veïnes han rebut tota la informació sobre la quota de liquidació (foto: Localpres).
Els veïns i veïnes han rebut tota la informació sobre la quota de liquidació (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí procedirà properament al cobrament de la quota de liquidació de les obres d’urbanització i reparcel·lació de Sant Muç. Amb aquest tràmit, el consistori donarà compliment a l’obligació legal de liquidar de forma definitiva el cost d’aquesta actuació.

Amb l’objectiu de dotar aquest procés de la màxima transparència, l’Ajuntament ha previst la posada en marxa d’un espai a la pàgina web municipal en què els veïns i veïnes podran tenir accés personalitzat i confidencial a les dades sobre la seva quota. Igualment, s’obrirà properament una oficina física a on podran acudir per obtenir aquesta mateixa informació i resoldre els seus possibles dubtes. D’altra banda, el consistori donarà facilitats als propietaris i propietàries per poder fraccionar el pagament.

Aquesta serà la quota final de liquidació tot i que, posteriorment, caldrà obrir un expedient de modificació del projecte de reparcel·lació per donar compliment a les indemnitzacions derivades de l’execució de les sentències que obliguen l’Ajuntament a ampliar l’àmbit d’urbanització.

Tots els detalls sobre el cobrament d’aquesta quota de liquidació ja han estat traslladats als veïns i veïnes i als grups municipals. La regidora de l’Àrea de Serveis Territorials, Maria Mas, s’ha reunit aquest dijous amb les diferents associacions de propietaris de Sant Muç, i els partits polítics amb representació municipal han rebut aquestes mateixes dades en una junta de portaveus extraordinària que ha tingut lloc aquest dilluns al matí.

Les obres d’urbanització i reparcel·lació de Sant Muç van ser recepcionades de forma definitiva per l’Ajuntament l’1 de març de 2011. Aquell mateix any es va procedir al cobrament de la setena quota i ara restava pendent la liquidació del compte definitiu.

Les Valls de Sant Muç representa una de les urbanitzacions més extenses de tot Catalunya, amb 28,9 quilòmetres de carrers i més d’un miler de parcel·les. La xifra de persones empadronades supera les 1.500.