Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza una xerrada informativa sobre les preinscripcions escolars Aquest dijous, tècnics del Servei d’Educació i dels Serveis Territorials d’Ensenyament donaran a conèixer tot allò que cal saber sobre aquest procés https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza una xerrada informativa sobre les preinscripcions escolars

Aquest dijous, tècnics del Servei d’Educació i dels Serveis Territorials d’Ensenyament donaran a conèixer tot allò que cal saber sobre aquest procés

Moltes famílies tenen dubtes sobre el procés de preinscripció (foto: Localpres).
Moltes famílies tenen dubtes sobre el procés de preinscripció (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí organitza un any més una xerrada per informar les famílies sobre el procés de preinscripció escolar. La conferència, que duu per títol Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys, tindrà lloc aquest dijous 3 de març a les 18.30 h a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i serà impartida per tècnics del Servei d’Educació de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental.

Després d’una introducció a càrrec de la regidora d’Educació, Marta García, es repassarà el calendari de presentació de sol·licituds i els criteris que es tenen en compte a l’hora de puntuar les famílies, entre d’altres qüestions d’interès. A més, es resoldran tots els dubtes que puguin plantejar els assistents.

Per tal d’afavorir el bon funcionament de la xerrada, aquesta es farà sense la presència d’infants. Amb aquest objectiu s’habilitarà un servei gratuït d’acollida per als fills dels assistents. Per utilitzar-lo, cal inscriure-s’hi prèviament per correu electrònic () o per telèfon (93 588 70 00 ext. 4255).

Jornades de portes obertes
Durant aquests dies, els centres escolars de la ciutat estan organitzant jornades de portes obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions i projectes educatius. El calendari es pot consultar al web municipal, on també es poden trobar altres informacions d’interès relacionades amb les preinscripcions del curs 2016-2017.

Les famílies també disposen de la Guia d’Educació de Rubí, que es pot consultar en format digital al mateix web de l’Ajuntament. Aquest recurs permet conèixer centre a centre l’oferta educativa de la ciutat i el procés per sol·licitar plaça en qualsevol d’aquestes escoles i instituts. També s’hi poden trobar altres informacions d’interès en matèria educativa, com ara la relació d’agrupaments i esplais existents a Rubí o la xarxa de Camins escolars.