Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza la segona edició del concurs “Rubí té talent” amb la col·laboració de l’estudi Essentia Beyond Music La iniciativa, emmarcada en la Festa Major, dona visibilitat a cantants emergents de la ciutat, donant-los la possibilitat d’actuar en un escenari i de fer la seva primera gravació en un estudi professional https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza la segona edició del concurs “Rubí té talent” amb la col·laboració de l’estudi Essentia Beyond Music

La iniciativa, emmarcada en la Festa Major, dona visibilitat a cantants emergents de la ciutat, donant-los la possibilitat d’actuar en un escenari i de fer la seva primera gravació en un estudi professional

Ivette Estaire, quan es va proclamar guanyadora de la primera edició de “Rubí té talent” (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Ivette Estaire, quan es va proclamar guanyadora de la primera edició de “Rubí té talent” (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament, amb la col·laboració de l’estudi de gravació Essentia Beyond Music, impulsa la segona edició del concurs Rubí té talent, amb l’objectiu de donar visibilitat als i a les cantants emergents de la ciutat. Les persones interessades a participar-hi poden publicar les seves cançons a través de la xarxa social Instagram fins al 31 de maig. Les millors propostes es disputaran el premi en el marc d’una actuació en directe que tindrà lloc el 29 de juny dins la Festa Major.

El concurs Rubí té talent està obert a qualsevol persona a partir dels vuit anys, sense necessitat d’experiència prèvia. Per participar-hi, cal penjar un vídeo en format reel a Instagram cantant un cançó, incloent-hi l'etiqueta #rubitetalent i mencionant com a col·laborador el perfil @RubiTeTalent de la mateixa xarxa social.

L'organització seleccionarà les vint millors propostes d'entre totes les participacions i les republicarà al perfil @RubiTeTalent per tal que la gent pugui atorgar “m’agrades” a les seves preferides.

El 16 de juny, s’anunciaran les deu interpretacions finalistes escollides pel jurat i una onzena seleccionada per la major quantitat de “m’agrades” obtinguts durant la fase de votació popular. Els i les intèrprets tindran l’oportunitat de defensar les seves cançons en directe el dijous 29 de juny, dins la Festa Major. Aquella mateixa nit s’anunciarà el guanyador o guanyadora triat pel jurat i, seguidament, el públic també n’escollirà el seu favorit o favorita.

El premi del concurs Rubí té talent està valorat en més de 5.000 euros i consisteix en la gravació de dues cançons a l’estudi Essentia Beyond Music i la seva publicació a les diferents plataformes digitals, coaching musical professional i assessorament artístic, la gravació d’un videoclip, una campanya de promoció en xarxes socials, i la preparació del material de premsa i el rider tècnic.

Pel que fa al premi del públic, està valorat en més de 1.000 euros i consisteix en una producció cover amb la base personalitzada a Essentia Beyond Music, la seva publicació a les diferents plataformes digitals i la gravació d’un videoclip a l’estudi.

En la seva primera edició, el concurs Rubí té talent va tenir com a guanyadora la jove Ivette Estaire, que va imposar-se entre un total de 62 artistes participants. Fa només uns dies, la cantant va publicar el seu primer senzill, gravat com a part del premi obtingut. Es tracta d’una versió del clàssic Logical song de Supertramp.

   

 Bases del concurs