Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obre un procés participatiu perquè la ciutadania pugui fer aportacions al Pla director de Rubí Brilla Fins al 29 d’octubre, els rubinencs i les rubinenques poden formular les seves propostes a través de la plataforma Participa Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament obre un procés participatiu perquè la ciutadania pugui fer aportacions al Pla director de Rubí Brilla

Fins al 29 d’octubre, els rubinencs i les rubinenques poden formular les seves propostes a través de la plataforma Participa Rubí

El Pla director defineix les línies estratègiques i les accions d’eficiència energètica i ús de renovables que l’Ajuntament es planteja dur a terme (foto: Ajuntament de Rubí).
El Pla director defineix les línies estratègiques i les accions d’eficiència energètica i ús de renovables que l’Ajuntament es planteja dur a terme (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat un procés participatiu per tal d’enriquir el Pla director de Rubí Brilla 2030. Els rubinencs i les rubinenques poden fer arribar les seves aportacions fins al 29 d’octubre a través de la plataforma Participa Rubí.

El Pla director de Rubí Brilla 2030 és l’eina que defineix les línies estratègiques i les accions d’eficiència energètica i ús de renovables que l’Ajuntament de Rubí es planteja dur a terme en tots els àmbits de la ciutat durant els propers anys. Tot plegat, amb l’objectiu de reduir les emissions de CO2 en un 55% per a l’any 2030 i, al mateix temps, millorar la qualitat de vida de la ciutadania i la competitivitat de les empreses.

Actualment, aquest pla està acabant de definir-se i l’objectiu és que pugui ser aprovat pel Ple municipal entre els mesos de novembre i desembre de 2021. “Abans, però, hem volgut compartir aquesta proposta de Pla director amb els rubinencs i les rubinenques per tal que ens puguin fer arribar opinions, reflexions i/o suggeriments”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Transició Ecològica i Benestar Animal, Andrés Medrano Muñoz. “Les aportacions rebudes seran valorades i poden ajudar a enriquir l’estratègia perquè Rubí avanci ràpidament cap a la sostenibilitat”.